Yıldız Mobilya Mağazası açıldı

Bartın’da uzun yıllardır “Yıldız Döşeme” ismiyle kaliteli hizmet veren Ertan Bakır’a ait Yıldız Mobilya, Çaydüzü Mahallesi Kazım Karabekir Cad. Çayırlar Kavşağı mevkiindeki büyük mağazasında hizmete girdi.
Bu haber 2022-06-21 10:46:05 eklenmiş ve 228 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

“Yıldız Döşeme” olarak Bartın’a uzun yıllar hizmet veren Ertan Bakır, sektördeki deneyimini “Yıldız Mobilya Mağazası” ile taçlandırdı.

 

 

Yıldız Mobilya Mağazası’nın açılış töreni, geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi. Açılışa; Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Özay Aykan ile Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan’ın yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

 

 

Edilen duaların ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Akın, “Allah hayırlı ve bereketli eylesin. Rızkın onda dokuzu ticarettedir. Yeni açılışını yapacağımız Yıldız Mobilya firmasına hayırlı olsun dileyelim tekrardan” dedi.

 

 

Birçok üründe kalite ve uygun fiyat avantajı!

 

 

Yıldız Mobilya Mağazası’nın sahibi Ertan Bakır da, Bartın’da uzun yıllardır “Yıldız Döşeme” markası ile hizmet verdiklerini söylerken mobilyasını yenileyecek ve evini düzecek olanlar için kampanyaları hakkında detaylı bilgi vererek “Mobilya sektöründe kaliteli ürünleri uygun fiyatla vatandaşlarımızla buluşturmak için yeni mağazamız olan Yıldız Mobilya’yı açmayı planladık. Bugün buranın açılışını yapıyoruz. Yatak odası takımlarından, koltuk takımlarına, televizyon ünitelerinden yemek odası takımlarına, orta sehpadan aksesuar çeşitlerine kadar birçok üründe kalite ve uygun fiyat avantajını müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca düğün paketlerimiz 39 bin TL’den başlıyor. Bir de koltuk takımı kampanyamız var o da 9 bin 900 TL” dedi.

ETİKETLER : Yıldız Mobilya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›