Çözüm odaklı yaklaşım!

Vatandaşların Belediye ziyaretlerinde talep ve önerilerini dinleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Vatandaşlarımıza çözüm odaklı yaklaşarak taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.
Bu haber 2022-06-20 09:59:35 eklenmiş ve 227 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların Belediye ziyaretlerinde talep ve önerilerini dinledi.

 

 

Ziyaret programı kapsamında son olarak Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Durkaya, Orduyeri Mahallesi Muhtarı İrfan Sağlam, Gölbucağı Mahallesi Muhtarı Şermin Duran, Gürgenpınarı Muhtarı Hasan Türker, Esenyurt Köyü Muhtarı Recai Çakın, Kutlubey Tabaklar Köyü Muhtarı Şaban Yamakoğlu, Esbey Köyü Muhtarı Muhammet Muşuk, Çöpbey Köyü Muhtarı Muhammet Arslan, Kozcağız Bakraçboz Köyü Muhtarı Hüseyin Karataş ve Sofular Köyü Muhtarı Halil Ayhan, Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem Belediye Meclis Üyelerimizden Bartın Türkili Konserve Fabrikası Sahibi Serhat Çörek, Çankırı Orta Yayla Kent Belediye Başkan Adayı Murat Çavuş, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal İşleri Öğretmeni Saffet Kaçan, Bartın Emekliler Derneği Başkanı Ali Kalaycı,  Arıt Köyü Kültür Turizm Derneği Başkanı Ali Kalaycı, Bayraktar Sitesi Yöneticisi Necati Hamarat ve Yardımcısı Mehmet Uçar, Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, MADEŞ Mobilya Fabrikası Sahibi Cihat Çakır, Norm Temizlik Firması Sahibi Tülay Bıçakçı, As Akademi Kurucuları Serkan Erkan ve Erhan Oğur, Jeoloji Mühendisi Necmettin Berberoğlu, esnaflardan Ali Baysal, İnşaat Mühendisi Bedirhan Darakçı, Mackbear coffee co. Sahibi Yusuf Aslıyüce, Kemer Taksi Durağı esnaflarımızdan Aydemir Atılgan, Sanayi esnaflarından Erdal Uğuz, Kavallar Mahallesi sakinlerinden Gazi Ziya Işık ve çok sayıda vatandaş, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti.

 

 

Başkan Akın, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamasında; “Her zaman ‘danışan akıl hata yapmaz’ düsturuyla hareket ederek, vatandaşlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Her fırsatta gerek esnaf dostlarımızla gerekse de mahalle sakinlerimizle, ilçe, belde ve köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, istişarelerde bulunuyoruz. Belediyemizi ziyarete gelen vatandaşlarımızla da sohbet ediyor, projelerimizi değerlendiriyoruz. Ziyaretleri esnasında talep ve önerileri olan vatandaşlarımıza çözüm odaklı yaklaşarak taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Ziyaretimize gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›