“Koltuk sevdamız yok”

“Kozcağız için elimizden ne geliyorsa yapacağız, bizim koltuk sevdamız yok.” diyerek Kozcağız Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıklayan MHP’li Savaş Buyurman, “Gerekirse Ankara’yı aşındıracağız, teşkilatımızla beraber Kozcağız’ı gelmek istediği seviyeye ulaştıracağız. Bizler hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.
Bu haber 2018-11-19 17:19:12 eklenmiş ve 306 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için Kozcağız Belediye Başkan Adayı’nın Savaş Buyurman olduğunu açıkladı.

 

Özçelik: “Kendisine güvenimiz sonsuz”

 

Kozcağız için eski İl Genel Meclis Üyesi ve Milletvekili Adayı Savaş Buyurman’ın adaylığını açıklayan İl Başkanı Ercüment Özçelik, kendisine sonsuz güvendiklerini ve başarılı olacağına inandıklarını belirterek “Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın İl Başkanlığı olarak, 31 Mart 2019’da yapılacak olan seçimlerle ilgili çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz ve her geçen gün ivmeler kazanıyoruz. Bugün de Kozcağız Belediye Başkan Adayımızı açıklamak için bir araya geldik. İnşallah Bartın’a, Kozcağız’a ve ülkemize hayırlı olur. Genel Merkez’le yapmış olduğumuz istişarelerle ve onayla daha önceki yıllarda İl Genel Meclis Üyeliği yapan, Milletvekilliği Adaylığı için de Meclis Üyeliği’nden istifa ederek ayrılan Kozcağız halkına katkı sağlayabileceğine inandığımız çok değerli arkadaşımız Savaş Buyurman’ın adaylığını açıklıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun. Temennimiz Partimizin ilkeleri doğrultusunda bölgesine, partisine faydalı olmasıdır. Kendisine güvenimiz sonsuzdur, başarılı olacaktır. Takdir Allah’ındır ama bizler de üstümüze düşenleri yapacağız, çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İnşallah Savaş Buyurman kardeşimiz de üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır.” dedi.

 

Buyurman: “İnanarak bu yola çıkıyoruz”

 

Kendisine verilen görevleri bugüne kadar layıkıyla yerine getirdiğini belirten Kozcağız Belediye Başkan Adayı Savaş Buyurman da “Biz bu yola inanarak çıkıyoruz. Bunu İl Genel Meclisi Üyeliğimizde gösterdik. Nasip oldu 4,5 yıl İl Genel Meclisi olarak hizmet etme görevi bize verildi. Bu görevi de layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Daha sonra Partimin isteği doğrultusunda Milliyetçi Haretket Partisi’nden milletvekilliği adaylığı sürecine girdik. Bunda da yine üzerimize düşeni teşkilat üyelerimizle birlikte iyi bir şekilde yürüttüğümüzü düşünüyorum.” diye konuştu.

 

“Bartın Belediyesi aynamızdır”

 

Kozcağız’ın kanayan en büyük yarasına parmak basan Buyurman, gerekirse Ankara yollarını aşındırarak Kozcağız’ı gelmek istediği seviyeye ulaştırmakl için var gücüyle çalışacağının da sözünü vererek şunları söyledi:

“Kozcağız’ın kanayan bir yarası var. İnsanlarımız sosyal medya üzerinden çok şeyler söylüyorlar ama Kozcağız’ın merkez olduğunu, diğer ilçelerden daha verimli olduğunu görüyoruz. Biz hizmet etmek için adaylık başvurumuzu yaptık. Biz Kozcağız için elimizden ne geliyorsa yapacağız, koltuk sevdamız yok. Kozcağız, çok iyi yerlerde olması gereken bir yer ama malesef üzerinde bir takım kara bulutlar dolanıyor. Biz Bartın Belediyesi’ni kendimize ayna olarak görüyoruz. Bunun haricinde Kumluca Belediyesi de Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçti ve oradaki hizmetlerin Bartın Belediyesi’nden desteklenerek yapıldığını hep beraber gördük. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve oradaki teşkilat bizim aynamızdır, onların yaptıklarını insanlarımız da görüyorlar. Eğer nasip olur da Kozcağız Belediyesi de Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçerse buradaki çalışmanın aynısını Kozcağız’da da sürdüreceğiz.

 

“Kozcağız’ı gelmek istediği seviyeye ulaştıracağız”

 

Kozcağız’ın ilçeliğiyle alakalı da karmaşık bir durum var. Ben ve teşkilatımız sonuna kadar Kozcağız’ın ilçe olmasını istiyoruz. Ama sosyal medyada dolaşan bir kirlilik var. Seçimden seçime bunu sözü veriliyor şeklinde yazılıp çiziliyor ama Başkanlarımızla beraber Ankara’ya gittiğimizde Kozcağız’la ilgili dosyayı sırf resim olsun diye vermedik. Bu bizim kanayan bir yaramız ve biz bu dosyayı verdiğimiz Sayın Genel Başkan Yardımcımız ‘bizim 100 il, 1000 ilçe projemiz var. Siz alın gelin gerisi bizde’ dediler. Biz de onlara güvenerek elimizden ne geliyorsa, Kozcağız için ne yapmamız gerekiyorsa, üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Gerekirse Ankara’yı aşındıracağız, teşkilatımızla beraber Kozcağız’ı gelmek istediği seviyeye ulaştıracağız. Bunun sözünü de burada veriyorum. Kozcağız siyasi bir süreçten geçecek ama bunun kazananı inşallah Kozcağız halkı olur. Bizler hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız.”

Konuşmaların ardından da teşkilat üyeleri Buyurman’ı tebrik ederek gereken desteği vereceklerini söyledi.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın MHP Savaş Buyurman
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›