El Emeği Göz Nuru Pazarı yoğun ilgi görüyor

“Üretken Belediyecilik” ve “Üreticiyi Pazarla Buluşturan Belediyecilik” anlayışıyla Bartın Belediyesi tarafından kapalı otoparkta açılan El Emeği Göz Nuru Pazarı yoğun ilgi görüyor.
Bu haber 2022-06-15 14:45:19 eklenmiş ve 97 kez görüntülenmiştir.

 

AKIN: “YEREL TİCARETİN GELİŞTİRİLMESİ SAĞLANIYOR”

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın’ın  “Yerel Ticaretin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında açılan pazarda el emeği ürünler satışa sunuluyor.

 

 

Projenin önemine değinen Belediye Başkanı Akın; “Pazarımız her hafta Pazar günleri 10.00-18.00 saatleri arasında kuruluyor. Geçen hafta bir değişiklik yaptık. Çevre Haftası münasebetiyle düzenlediğimiz Bartın 1.Uluslararası Çevre Şöleni’nde pazarımızı 2 gün boyunca Cumhuriyet Meydanı’nda açtık. Şölenin bitimiyle birlikte tekrar kapalı otopark alanında Pazar günü ürünlerin satışa sunulmasını sağladık. Bundan sonra da yine her Pazar günü açık kalacak. Hanımlar evlerinde yaptıkları el emeği göz nuru ürünleriyle ev ekonomilerine katkıda bulunmaları adına bu pazarın önemi çok büyük. Pazarımızda ürünlerini satmak için gelen hanımefendilere işlerinde kolaylıklar diliyor, bol kazançlar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›