Sosyal medya paylaşımları ele verdi

Bartın’da, sosyal medya hesaplarından silah satışı yapmak için görüntü paylaştıkları öne sürülen G.K. ve T.K. isimli iki şüphelinin ev ve iş yerlerine yapılan aramada tabanca ve uyuşturucu hap ele geçirildi.
Bu haber 2018-11-19 15:51:46 eklenmiş ve 358 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu


Bartın halkının huzur ve güvenliği önceliği için 7/24 görev başında olan Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri dört bir koldan suç ve suçlularla mücadele ediyor. Düzenledikleri operasyonlarla suçlulara nefes aldırmayan Emniyet ekipleri yine başarılı bir operasyona daha imza attı.

Bartın kent merkezinde oturan G.K. ve T.K., iddiaya göre tabancalarla atış yaptıkları fotoğrafları ve videoları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bunun üzerine polis, G.K. ve T.K.’nın ev ve iş yerlerine baskın yaptı. Yapılan aramada 11 adet mermi, 13 adet av fişeği, 44 adet kurusıkı tabanca mermisi, 1 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu haplar ele geçirildi. Şüpheliler gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

 

Yapılan aramada nele çıktı neler


İl Emniyet Müdürlüğü’nden operasyona ilişkin olarak yapılan açıklamada; “İlimizde ikamet eden ve kullanmış oldukları sosyal paylaşım sitelerinde ellerinde silahla fotoğraf çektiren ilimizde otomobilleri ile gezerken silahla havaya ateş etme görüntülerini sosyal medyaya vererek yayınlayan şahıslar ile alakalı görüntüler Bartın Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince incelenmiş, yapılan çalışmalarda söz konusu sosyal medyalara facebook ve instagrama bu tarz görüntüleri veren şüpheli şahısların ilimizde ikamet eden G.K ve T.K oldukları anlaşılmış, şüphelilerin adreslerinde alınan arama ve el koyma kararına istinaden ikametlerinde arama yapılmış yapılan arama neticesinde;10 adet 9x19mm. MKE yapımı mermi, 1 adet 7.65 tabanca mermisi, 13 adet av fişeği, 44 adet 9mm. kurusıkı mermisi, 1 adet silah, 1 adet tüfek, 1 adet uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas terazi ele geçirilmiş. Ayrıca G.K işletmiş olduğu dükkanda Extacy Uyuşturucu haplar ele geçirilmiş konuyla alakalı olarak şüpheliler yakalanarak Bartın Asayiş Şube Müdürlüğümüzde tahkikatlarına başlanılmıştır. Bartın Halkının Huzur ve Güvenliği Önceliğimizdir. Daima halkımız için görev başındayız.” denildi.

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Emniyet Müdürlüğü
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›