Esnaf esnaf geziyor!

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ile birlikte Kemerköprü Mahallesi, Hükümet Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.
Bu haber 2018-11-19 15:50:44 eklenmiş ve 345 kez görüntülenmiştir.

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkanı Akın, Kemerköprü Mahallesi ve Hükümet Caddesi’nde bulunan esnafları Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ile birlikte ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında karşılaşmış olduğu vatandaşla selamlaşan Başkan Akın, vatandaşların hal hatırları sorarak vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Akın, “Fırsat bulduğumuz her anı değerlendirip gerek halkımızla gerekse esnaf dostlarımızla bir araya geliyoruz. Bu gün Kemerköprü Mahallesi ve Hükümet Caddesi’nde esnaflarımızla sohbet etme imkânı bulduk. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›