İnkumu yeniden “Mavi Bayrağa” kavuştu

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı ve Mavi Bayrak Koordinatörleri tarafından yapılan denetimler sonucunda 2022 yılında da Mavi Bayrak almaya hak kazanan İnkumu, 2. kez bayrağına kavuştu.
Bu haber 2022-06-06 10:39:22 eklenmiş ve 80 kez görüntülenmiştir.

 

2022 yılında da Mavi Bayrak almaya hak kazanan İnkumu Tatil Beldesi bayrağına kavuştu.

 

 

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı ve Mavi Bayrak Koordinatörleri tarafından yapılan denetimler sonucunda Mavi Bayrak Bartın Belediyesi’ne teslim edildi.

 

 

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Denetmeni Engin Göktan ve Mavi Bayrak Koordinatör Yardımcısı Gül İrem Şahin tarafından gerçekleştiren denetimlerin ardından Mavi Bayrak, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık’a teslim edildi.

 

 

Akın, “2.kez Mavi Bayrağı göndere çekilerek, dalgalanmaya devam ettireceğiz”

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, büyük uğraşlar sonucu ilk kez 2021 yılında almaya hak kazanılan Mavi Bayrağı 2022 yılında da dalgalandırmanın mutluluğu yaşadıklarını belirtti. 

 

 

Başkan Akın açıklamasında, “Büyük uğraşlar neticesinde ilk kez 2021 yılında İnkumu Tatil Beldemize kazandırdığımız dünyanın en seçkin turizm ve çevre ödüllerinden olan Mavi Bayrak’ı 2022 yılında da almaya hak kazandık.  Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Denetmeni Sayın Engin Göktan ve Mavi Bayrak Koordinatör Yardımcısı Sayın Gül İrem Şahin tarafından İnkumu Tatil Beldemizde yapılan denetimlerin ardından Mavi Bayrak Belediye Başkan Yardımcımız Necmi Balık’a teslim edildi. Belediyemizce yapılan planlı çalışmalar ve vatandaşlarımızın duyarlılığıyla birlikte 2022 yılında da turizm sektörünün göz bebeği konumunda olan İnkumu Tatil Beldemizde 2.kez Mavi Bayrağı göndere çekilerek, dalgalanmaya devam ettireceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : Mavi Bayrak Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›