Vali Arslan ve Başkan Akın’dan Şehit Aileleri Derneğine ziyaret

Bartın Valisi Nurtaç Arslan ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığını ziyaret ederek Dernek Başkanı Ekrem Altunok ile sohbet etti.
Bu haber 2022-06-06 10:22:48 eklenmiş ve 148 kez görüntülenmiştir.

 

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Kent Müzesi arkasındaki Millet Parkı’nda gerçekleştirilen Geri Dönüşüm Resim Sergisi’ne katılan Bartın Valisi Nurtaç Arslan ile Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığını ziyaret etti.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altunok ile bir süre sohbet eden Vali Arslan, şehit aileleri, gazilerimiz ve ailelerinin yanlarında olduklarını, kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu ifade etti.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın da ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Bartın Güzel Sanatlar Lisesi Yıl Sonu Resim Sergisi açılışı sonrası Valimiz Sayın Nurtaç Arslan ve ilimizin değerli protokolü ile birlikte Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altınok’u ziyaret ettik. Sayın Valimize Belediyemiz ve derneğimizin ortak yürüttüğü dernek faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdik. Bartın Belediyesi olarak şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Memleketimizin birliği, dirliği, halkımızın huzur ve güveni için mücadele etmiş, canını vermiş insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu uğurda yaralanmış ve gazi olmuş gazilerimize de hayatını kaybetmiş olanlara Allah’tan rahmet, sağ olanlara da huzur ve sağlık diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Nurtaç Arslan Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›