TSO’dan Vali Arslan’a hayırlı olsun ziyareti

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve beraberindeki heyet, Bartın’a atanan Vali Nurtaç Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bu haber 2022-06-02 13:15:53 eklenmiş ve 190 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın TSO heyeti son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile ilimize atanan Vali Nurtaç Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

 

Vali Nurtaç Arslan’ın makamında gerçekleşen ziyarete Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, TSO Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, H.Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri G.Gülin Aldatmaz, M.İlker Yıldırım, S.Cem Yıldız ile Oda Genel Sekreter Ahmet İncekara katıldı.

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve beraberindeki heyet, Vali Nurtaç Arslan’a, yeni görevinde başarılar dileyerek, Bartın için yürütülecek ekonomik faaliyetler de iş birliği içinde olmaya her zaman hazır olduklarını ifade etti.

 

 

Ziyaret Vali Nurtaç Arslan’a TSO Başkanı Halil Balık tarafından Odanın çalışmaları, projeleri, ilin ticari yapısı, OSB’nin mevcut durumu ve üyelerin beklentileriyle ilgili bilgi vermesinin ardından son buldu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›