DJ Deniz Bayrak’tan Başkan’a ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı, Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Türkiye Çevre Haftası” dolayısıyla düzenlenecek olan Bartın 1.Uluslararası Çevre Şöleninde 2 Haziran Perşembe ve 5 Haziran Pazar günü DJ Performansıyla sahne alacak olan Deniz Bayrak, ailesiyle birlikte ziyaret etti.
Bu haber 2022-06-02 12:42:02 eklenmiş ve 96 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Türkiye Çevre Haftası” dolayısıyla düzenlenecek olan Bartın 1.Uluslararası Çevre Şöleninde 2 Haziran Perşembe ve 5 Haziran Pazar günü DJ Performansıyla sahne alacak olan Deniz Bayrak, ailesiyle birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. 

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Bartın 1. Uluslararası Çevre Şöleni etkinlikleri kapsamında sahne alacak olan Sayın Deniz Bayrak, kıymetli ailesi Özlem ve Güney Bayrak ile birlikte belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Etkinliğe sağlayacağı katkı için şimdiden teşekkür ediyorum. "Türkiye Çevre Haftası" münasebetiyle de 5 günlük bir etkinlik programı tertip ettik. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından organize edilecek olan etkinliklerle vatandaşlarımıza güzel bir hafta yaşatmayı arzuluyoruz. 5 gün boyu devam edecek olan etkinliklere tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›