Başkan Akın'ın adaylığı açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı tarafından Belediye Başkan Adayları açıklandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ın, 31 Mart Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bartın Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.
Bu haber 2018-11-19 15:04:30 eklenmiş ve 301 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçimler öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı tarafından Bartın Belediye Başkan Adayı açıklandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'ın tekrar Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı. Belediye Başkanı Cemal Akın, açıklamanın ardından Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

 

Durmaz: “Seçimlere en hazır partiyiz”

 

Yapılan değerlendirmelerin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Genel Başkanları Devlet Bahçeli ve parti kurmayları ile yapılan istişarelerin ardından bazı büyükşehirlerin ve bazı illerin belediye başkan adaylarını belirlediklerini açıkladı. Açıklama sırasında Sadir Durmaz’ın yanında bulunanlar arasında Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da yer aldı. Durmaz, “24 Haziran seçimleri öncesinde yapmış olduğumuz çalışmaların bir benzerini yerel seçimlerde de yapacağız. FETÖ sızıntılarının önüne geçmek için çalışmalar yapılacak. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Belediye başkan adaylarımız arasında çok sayıda sürpriz isim yer alabilir. Parti içinden ya da dışından temsil kabiliyeti olan ve üretken belediyecilik anlayışına sahip iyi aday adaylarımız var. Seçimlere en hazır partiyiz. Bugün itibariyle resmi müracaatlar başladı. Gayrı resmi başvurular da oldu. Yaklaşık 650 civarında partimize müracaat olmuştur” dedi. Daha sonra partinin yetkili organlarınca ve Devlet Bahçeli’nin ‘oluru’ ile belirlenen Belediye Başkan Adaylarını sıralayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, “Bartın Belediye Başkanı olarak halen Belediye Başkanı olan Sayın Cemal Akın Bey, Bartın il Belediye Başkan adayımızdır” dedi.

Akın, “Emrinize amade olarak sürdürmeye devam edeceğiz”

Konuyla ilgili ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Akın, "İl Başkanım Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanım Murat Demir ve parti mensuplarımız ile birlikte Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettik. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Bartın Belediye Başkanı adaylığım Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz tarafından açıklandı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin teveccühleri, Bartın halkımızın büyük ilgi, güven ve destekleri ile 10 yıldır devam ettirmekte olduğum Bartın Belediye Başkanlığı görevini, halkımızın tekrar teveccühleri ile doğruluktan, dürüstlükten, çalışma azminden ayrılmadan, emrinize amade olarak sürdürmeye devam edeceğiz. Değerli Bartın halkına saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum" dedi.


ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın MHP 31 Mart
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›