Yanaz köyünde coşkulu karşılama

Beraberindeki heyetle birlikte Yanaz Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, projelerle ilgili bilgi vererek talep ve önerileri dinledi.
Bu haber 2022-05-25 16:02:53 eklenmiş ve 77 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl ve İlçe Teşkilatı Üyeleri ile birlikte Yanaz Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Bartın Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleriyle ilgili bilgi verdi.

 

 

Vatandaşların çalışmalarla ilgili öneri ve taleplerini de dinleyen Akın, misafirperverlikleri için teşekkür etti.

 

 

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “Bugün burada siz, Yanaz Köyü sakinleri ile bir araya gelmekten ötürü büyük mutluluk duydum. Zaman zaman gerçekleştirmiş olduğumuz bu tip ziyaretlerle köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın da görüşlerini dinleme imkânı buluyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar şehrimizde yaşayan tüm vatandaşlarımız için. Sizlerin de şehrimize geldiğinizde hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanmasını arzu ediyoruz. Bu çerçevede yapılmasını istediğiniz, eksikliği duyulan hizmetlerimiz de bizlere bildirebilirsiniz. Bizler her zaman sizlerin emrine amadeyiz. Görev süremiz içinde her zaman halkımızla birlik, beraberlik içinde çalıştık. Aynı anlayış içinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hoş sohbetiniz ve misafirperverliğiniz için siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›