Ödüller verildi

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından, Kentsel Alanda Yenilikçi Yaklaşımlar temasıyla düzenlenen Yapı Tasarım Yarışması ödül törenine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, katıldı.
Bu haber 2022-05-25 13:50:25 eklenmiş ve 77 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından, Kentsel Alanda Yenilikçi Yaklaşımlar temasıyla düzenlenen Yapı Tasarım Yarışması ödül törenine katıldı.

 

 

Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmanın ödül töreni İstanbul Hasköy’deki Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirildi. Törene, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Davut Gül, Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Sanko Holding Onursal Başkanı Zeki Konukoğlu, ÇEİS Genel Sekreteri Dr. H. Serdar Şardan ve çok sayıda davetli katıldı. Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından, çimentonun inşaat projelerindeki kullanım alanlarına, şekline ve maliyetine ilişkin ön yargıları yıkmak, çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek ve çimentonun yapılarda yenilikçi kullanımını arttırmak amacıyla ulusal bazda tertip edilen yarışma ile sektörde beton ve çimento üzerine bilgi birikimini ve uygulama kalitesini arttırmak hedeflenmekte. Belediye Başkanı Cemal Akın katıldığı ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamasında, “Çimento sektöründe faaliyet gösteren şirketleri temsil eden Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımlarına ilham vermek amacıyla düzenlediği “Yapı Tasarım Yarışması” ödül törenine katıldım. Törende en iyi projeler ödüllendirilirken, Öğrenci Kategorisi Eşdeğer Mansiyon Ödülünü “Kavuşma” isimli proje ile kazanan Gülce Erincik’e ödülünü takdim ettim. Program öncesi Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Valimiz Sayın Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımız Sayın Fatma Şahin, Sanko Holding Onursal Başkanı Sayın Zeki Konukoğlu ve ÇEİS Genel Sekreteri Sayın Dr. H. Serdar Şardan ile sohbet ettik. Programın ev sahibi Sayın Adil Sani Konukoğlu’na samimi karşılaması ve değerli Gaziantep Valimiz ile Büyükşehir Belediye Başkanımıza dostça sohbetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Kentsel alanlarda yenilikçi yaklaşımlar teması ile yapılan yarışma için hazırlanan ve başarı sağlayan projelerin uygulama noktasında ülkemize ve sektöre vereceği katkıların hayırlı olmasını diliyor, programın düzenlenmesine emek veren, yarışmaya katılım sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, program sonrasında Rahmi M. Koç Müzesi’ni gezerek incelemelerde bulundu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›