Akın mutluluğa imza attı

Vatandaşların davetlerine icabet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çiftlerin mutlu ve özel anlarına şahitlik yaptı.
Bu haber 2022-05-23 16:51:59 eklenmiş ve 144 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşların davetlerine icabet ederek, mutlu ve özel anlarına şahitlik yaptı, çiftlerin nikah akitlerini gerçekleştirdi. Akın, dünya evine giren çiftlere mutluluklar temennisinde bulunarak, ailelerini tebrik etti.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın hafta sonu gerçekleştirilen nikah ve düğün merasimlerine katıldı. Başkan Akın’a Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve teşkilat mensupları da eşlik etti. Başkan Akın ilk olarak Kozcağız Beldesi Kavlaklık Mahallesi Muhtarı Yaşar Tuna ve Gülay Tuna çiftinin oğlu Belediye Personelimiz Tuncay ile Birol-Safiye Durmaz çiftinin kızı Ebru’nun nikah şahitliğini yaptı. Akın sonrasında Zeynep-Kamil Akkaya ile Remziye-Rauf Ak ailelerinin evlatları Eda ile Cengiz’in düğün merasimine katılarak, genç çifte mutluluklar temennisinde bulundu. Vatandaşlardan gelen davetlere icabet eden Belediye Başkanı Cemal Akın, Aliye-Sabahattin Dağ ile Aysel-Hüseyin Vural ailelerinin evlatları Özgenaz ile Gökçel’in, Emine-Dursun Tek ile Ayşe-Turhan Yılmaz ailelerinin evlatları Derya ve Hasan’ın, Zehra-Adem Karadayı ile Hatice-Şaban Çapkın ailelerinin kıymetli evlatları Derya ile Mehmet’in nikah akitlerini gerçekleştirdi. Akın, çiftlere mutluluklar temennisinde bulunarak, ailelerini tebrik etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›