Kılıçdaroğlu’na tel kırma Atatürk portresi hediye ettiler

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’nu TBMM’de ziyaret eden ve daha sonra da CHP Grup Toplantısı’na katılan Bartınlı kadınlar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tel kırmadan yapılmış bir Atatürk portresi hediye ettiler.
Bu haber 2018-11-17 14:50:06 eklenmiş ve 389 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartınlı kadınlar Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ziyaret etti. 24 Haziran seçimlerinde CHP’yi ve kendisini destekleyen kadınlarla bir araya gelen Bankoğlu, ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek “Seçim çalışmalarımız süresince hiçbir karşılık beklemeden partimizi destekleyen, aydınlık yarınlar için gönülden çalışan Bartınlı kadınlar, TBMM’ye ziyaretimize geldi. Bartın’ın meşhur el emeği tel kırma işi Atatürk portresini Grup Toplantımızda Genel Başkanımıza hediye ettiler. Kendilerine bir kez de buradan teşekkür ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu gören, şehrimiz Bartın ve ülkemiz için tereddütsüz çalışan, beni ve Partimizi destekleyen bu gönüllü grubumuza hepimiz minnettarız.” dedi.

 

Grup Toplantısı’na katıldılar

 

Ardından Bartın Milletvekili Bankoğlu’nun daveti üzerine CHP’nin grup toplantısına katılan kadınlar, öncelikle, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Bartın işi tel kırma bir Atatürk portresi hediye etti. Kılıçdaroğlu da Bartınlı kadınlara bu ince zevke sahip el emeği göz nuru hediyeleri için teşekkür etti.

 

Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettiler

 

CHP Bartın Milletvekili Bankoğlu ile birlikte Türkiye’nin gündemindeki sorunların dile getirildiği CHP Grup Toplantısı’nı izleyen Bartınlı kadınlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da makamında ziyaret ettiler.

 

 

 

 

 

 


ETİKETLER : Bartın CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu Kemal Kılıçdaroğlu
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›