“Kültür ve sanat şehri olan Bartın’a çok yakışacak”

İnşaat çalışmalarında sona gelinen Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nin bu yıl içerisinde hizmeti almaya planladıklarını belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, “Çalışmalar tamamlandığında şehrimiz önemli bir hizmete daha kavuşmuş olacak” dedi.
Bu haber 2022-05-20 10:06:21 eklenmiş ve 146 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın büyük önem verdiği Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi projesi hayata geçiriliyor.

 

 

Proje kapsamında devam eden inşaat çalışmalarında sona gelinirken, bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

 

 

Projenin kültür ve sanat şehri olan Bartın’a yakışacağını belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, devam eden projelerle ilgili bilgi verdi. 

 

 

Bartın’a değer katacak olan bu projeyle ilgili Başkan Akın; “Büyük önem verdiğimiz kültür ve sanat şehri Bartın’ımıza çok yakışacak olan Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi projemizi hayata geçiriyoruz. Proje kapsamında devam eden inşaat çalışmalarında sona gelinirken, bu yıl içerisinde bir aksilik olmazsa hizmete almayı planlıyoruz. Şu anda inşaatın dış cephe-sıva ve iç dizayn çalışmaları devam ediyor. Bartın’a değer katacak olan bu proje içerisinde çok amaçlı 170 kişilik salon, derslikler, konservatuvar salonu, sergi salonu, oyun dans ve ritim salonu, mescid, sanat atölyeleri, açık ve kapalı olmak üzere kafeteryası olacak. Ayrıca bu proje kentin hafızasını oluşturup gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla hayata geçireceğimiz ‘Bartın Kent Belleği ve Araştırma Kütüphanesini’ de bünyesinde barındıracak. Çalışmalar tamamlandığında şehrimiz önemli bir hizmete daha kavuşmuş olacak” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›