Vali Güner’e veda yemeği

Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Sinan Güner onuruna veda yemeği organize edildi. Vali Güner, veda yemeğine katılan herkesle teker teker vedalaştı.
Bu haber 2022-05-17 10:58:53 eklenmiş ve 237 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan HIZOĞLU

 

 

12 Mayıs 2022 tarihli ve 2022/209 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Sinan Güner onuruna veda yemeği düzenledi. Veda programına TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın, Mülki İdare Amirleri, Bölge Müdürleri, Merkez İlçe Belde Belediye Başkanları, İl Müdürleri, Siyasi Parti İl Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdare Genel Sekreteri, Meslek Kuruluşları Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, iş insanları ile basın mensupları katıldı.

 

 

Veda programında Vali Güner için hazırlanan görevi süresince ziyaretleri, inceleme ve çalışmalarının yer aldığı slayt sunumu yapıldı. Program Vali Yardımcısı Akdaş, Belediye Başkanı Akın ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Av. Tunç’un konuşmaları ile devam etti.

 

 

Ardından kürsüye gelen Vali Güner, “Böyle bir organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile üç buçuk yılı aşkın süredir görev yaptığım Bartın Valiliği görevimden ayrılıyorum. Bu münasebetle bu süreç içerisinde Bartın'da hem sizlerle, değerli vekilimiz, Belediye Başkanımızla, diğer başkanlarımızla, tüm çalışma arkadaşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve tabii ki Bartın’da basınımızın gerçekten çok değerli katkılarıyla hizmet etmeye gayret ettik. Bu akşam bu programa katılan ve katılamayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun” diyerek veda yemeğine katılan herkesle teker teker vedalaştı.

 

ETİKETLER : Sinan Güner
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›