2019 Yılı Performans Planının Genel Görüşmeleri Başladı

Kasım Ayı Toplantıları’na devam eden İl Genel Meclisi, komisyon raporları doğrultusunda 2019 Mali Yılı Performans Planı’nın genel görüşmelerine başladı.
Bu haber 2018-11-14 15:19:07 eklenmiş ve 328 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantılarının 8. birleşiminde “2019 Mali Yılı Performans Planı”nın komisyon raporları doğrultusunda genel görüşmelere başlandığını kaydeden Meclis Başkanı Kenan Dursun, komisyonlarda yapılan gerekli çalışmaların Meclis’e sunulmasıyla birlikte dosya üzerinde 7 gün genel görüşmelerin yapılarak karara bağlanacağını söyledi.

 


5302 sayılı yasa gereği 2019 Mali Yılı Yatırım ve Çalışma Programları’nın görüşmelerinin öncesinde Performans Planı’nın karara bağlanmasının zorunlu olduğunu belirten Meclis Başkanı Dursun, “Performans Planı, yapılacak güncellemelerin ardından Meclis gündemine gelecek. Yapılan genel görüşmeler esnasında da önemli kazanımlar elde edilecek. 6. Dönem Meclisi olarak yapılan çalışmalar ile Bartın’ın öncelikli hizmet alanlarını belirlerken yine Özel İdaremizin görev ve sorumluluk alanları içerisindeki hizmet çeşitliliğinin artmış olmasını da göz önünde bulundurarak, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmetleri alabilmelerinin önünü açacak tüm çalışmalar yapılacağız. İlk günkü birleşimde Özel İdaremizin 5 Müdürlüğü’nün performans planının görüşmelerinin tamamlandı. 20 Kasım Salı gününe kadar tüm müdürlüklerin genel görüşmeleri tamamlanarak Performans Planı Meclis’te karara bağlanacak.” diye konuştu.

Yapılan çalışmaların Bartın için hayırlı olmasını temenni eden Meclis Başkanı Dursun, “20 gün sürecek olan Kasım ayı toplantılarında Meclisimizin çalışmalarına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

ETİKETLER : Bartın İl Genel Meclisi Kenan Dursun
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›