“Projeler acilen hayata geçirilmeli”

Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklerine katılan Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, “Yerel yönetimlerde, şehir planlamasında ve engelliye dokunabilme projelerini acilen hayata geçirilmeli” dedi.
Bu haber 2022-05-13 12:53:25 eklenmiş ve 109 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç, İl Başkan Yardımcısı Ömer Keleş, Merkez İlçe Başkanı M. Emin Titiz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Can Özmen, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği ile Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi’nin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlemiş olduğu etkinliğe katılım sağladı.

 

 

“Nüfusumuzun yüzde 12,29’u engelli”

 

Etkinlik sonrasında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç,  "Nüfusumuzun yüzde 12,29’u engelli. Takriben 10 milyon engelli vatandaşımız var. Bundan etkilenen dolaylı ve doğrudan yaklaşık 40 milyon insan demek. Nerdeyse nüfusun yarısı… Yerel yönetimlerde, şehir planlamasında ve engelliye dokunabilme projelerini acilen hayata geçirilmelidir. Bunları dikkate alarak politika geliştiren siyasetçi; akıllı ve şuurlu siyasetçidir. Saadet Partisi bu bilinçte ve şuurda olduğunu her dönem ispatlamıştır. Bundan sonra da fırsat verildiğinde bu şuurla ve bu anlayışla engelli camiasının yanında olduğunu gösterecektir. Bu haftanın ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, herkese saygılar sunuyoruz” ifadelerini kullanıldı.

 

ETİKETLER : Saadet Partisi Engelliler Haftası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›