Gençlik Kolları Başkanı Demir’den Bakan Kasapoğlu’na ziyaret

AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, Ankara’da önemli temaslarda bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret eden Demir, Bartın’da yürüttükleri gençlik çalışmaları hakkında istişarelerde bulunurken Bartın’a yapılan gençlik ve spor yatırımları için de teşekkür etti.
Bu haber 2022-05-12 14:41:28 eklenmiş ve 216 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti’de “en genç il başkanı” unvanını hala elinde tutan Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, Ankara’da önemli temaslarda bulundu.

 

 

Beraberindeki AK Parti MKYK Üyesi Emre Ete, AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, Düzce Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Sevgi Yiğit’i ziyaret eden AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanı Demir, gençlik yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundu.

 

 

Çıtamızı yükselteceğiz!

 

 

Bartın’a ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Bakan Kasapoğlu, “Türkiyenin her bir vilayeti, ilçesi, her bir beldesi bizim için çok ayrı. Bartın ilçeleri, köyleri, halkı ve gençleriyle bizim için ayrı bir yere sahip bir ilimiz. Her yerde olduğu gibi Bartın’da da AK Partimizin hizmet siyasetini her geçen gün daha yukarılara çıkarmanın gayreti ve heyecanı içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde son 20 yılda ülkemizi bir uçtan diğer uca her alanda nasıl imar ettiysek bundan sonraki süreçte de her açıdan ülkemizin güçlenme mücadelesini daha yükseklere çıkarmaya devam ettireceğiz. Bu noktada teşkilatımız, yol arkadaşlarımız ve dava arkadaşlarımız olan sizler bizim için çok önemlisiniz. Bu kentin kahramanları sizlersiniz. Sizlerle birlikte bu hikayeyi destanı birlikte yazmaya ve bu destanı birlikte güçlendirmeye devam edeceğiz. Önümüzde seçimler var. Bu süreçte hepimize daha çok çalışmak düşüyor. Daha çok gayret etmek düşüyor. Hiçbir zaman birlikten ve beraberlikten, hiçbir zaman kardeşlikten yana taviz vermeden bu çıtayı ve bayrağı yukarılara çıkarma görevi düşüyor” dedi.

 

 

“2023'te de AK Parti'mizi yeniden iktidar yapacağız”

 

 

İlimizde yürüttükleri gençlik çalışmaları ile ilgili Bakan Kasapoğlu ile istişarelerde bulunan AK Parti Gençlik Kolları Bartın İl Başkanı Mücahit Demir, 2023’te geleceğin Türkiye’sini oylayacaklarını belirterek, “Bağımsızlık mücadelemizin büyük bir kararlılıkla nasıl devam ettiğini hep beraber dünyaya göstereceğiz” dedi.

 

 

AK Parti Bartın Gençlik Kolları’nın kentte her zaman çok güçlü olduğunu ve Türkiye’ye örnek olacak başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Demir, bu başarılı tabloda ve her girilen seçimde Bartın’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’yi yalnız bırakmadığını dile getiren Demir, “AK Parti'de bayrağı devir alan da devreden de her zaman aynı istikametin ve davanın yolcusudur. Hep beraber çok önemli ve yüzyılın seçimine gidiyoruz. 2023'te geleceğimizin Türkiye’sini oylayacağız. Bağımsızlık mücadelemizin büyük bir kararlılıkla nasıl devam ettiğini hep beraber dünyaya göstereceğiz. Bugün Türkiye’nin gücü ve potansiyeli hiç şüphesiz dünden daha güçlü. Türkiye, 2002’den bu yana 4 kat büyüdü” ifadelerini kullandı.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman gençlerle yol yürüdüğünü belirterek, gençleri de siyasetin nesnesi değil, öznesi olarak ilan ettiğini vurgulayan Demir, AK Parti'nin Türkiye’de demokrasiyi güçlendirdiğini de anlatarak “İnsan haklarında, özgürlüklerde büyük aşamalar kaydetti. Bunlar durup dururken olmadı. Belirli mücadelelerle oldu. Bu minvalde 2023’e giderken son 20 yıllık tüm kazanımlarımızı Türkiye’deki gençler olarak kalıcı hale getireceğimiz bir seçime gidiyoruz. Bugün Türkiye’de Cumhurbaşkanımız liderliğinde tüm prangalarımız kırıldı, kırılmaya da devam edecek.” diye konuştu.

 

 

Demir, Bartın’daki gençlik ve spor yatırımları için de Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na ayrıca teşekkür etti.

ETİKETLER : AK Parti Mücahit Demir
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›