Vali Güner, “Vatandaşların görüşü önemli” dedi

Ulus’ta esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinleyen Bartın Valisi Sinan Güner, üniversiteli gençlerin yurt talepleriyle ilgili çalışma başlatılması talimatı verirken özürlüler için projeler geliştirilmesi için özel bir çaba göstereceğini söyledi.
Bu haber 2018-11-12 13:09:06 eklenmiş ve 271 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın’da hızlı bir şekilde görevine başlayan Bartın Valisi Sinan Güner, geldiği günden bu yana vatandaşlarla ve esnafla buluşmaya devam ediyor.

Ulus’u ziyaret eden Bartın Valisi Sinan Güner, beraberinde Ulus Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’dan ilçe hakkında bilgiler alırken gezi sırasında karşılaştığı ve uğradığı kahvehanelerde bir araya geldiği vatandaşlarla bol bol sohbet etti.
 
Daha yaşanabilir bir yer için vatandaşların görüşlerinin önemli olduğuna dikkat çeken Vali Güner, esnafa bol kazanç diledi.

Bir kafede üniversite gençleriyle de sohbet eden Vali Güner, gençlerin yurt talepleri hakkında çalışma başlatılması talimatı verirken, gençlerin bağımlılık yapan bütün maddelerden uzak durmalarını isteyerek, sosyal medya ve internet bağımlılığının gençler arasında yaygınlaştığını, bu bağımlılık türüne de dikkat etmek gerektiğini vurguladı.

İlçedeki Özürlüler Derneği’ni de ziyaret ederek Dernek Başkanı Turan Bostancı ile de görüşen Vali Güner, özürlü sayısının fazla olduğunu ifade ederken özürlüler için projeler geliştirilmesi için özel bir çaba göstereceğini söyledi.

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›