Teravih namazı sonrası Kandil geleneği devam etti

Bartın’da Kadir Gecesi’nde her kandilde geleneksel olarak vatandaşlara ikramlarda bulunan Bartın Belediyesi, geleneğini sürdürdü.
Bu haber 2022-04-28 11:13:29 eklenmiş ve 224 kez görüntülenmiştir.

 

Her kandilde geleneksel olarak vatandaşlara ikramlarda bulunan Bartın Belediyesi Kadir Gecesi’nde de bu geleneği sürdürdü.

 

 

Hükümet Caddesi Arap Camii önünde gerçekleşen ikramda Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Belediye Meclis Üyeleri ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat Üyeleri ile birlikte teravih namazı sonrası vatandaşlara kandil tatlısı ikramında bulundular.

 

 

Etkinlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın vatandaşlarla selamlaşıp kandillerini tebrik etti.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Akın, “Kadir Gecesi dolayısıyla vatandaşlarımıza kandil tatlısı ikramında bulunduk. Kur’an-ı Kerim’de “Bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesi’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayımız, Kadir gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. İslam âleminin ve aziz hemşerilerimizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Bu kutsal gecenin getirdiği esenliğin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı kuşatmasını dilerken, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›