Başkan 4 ayrı yerde iftara katıldı

Beraberindeki heyetle birlikte Gecen Mahallesi, Ağdacı Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Cami, Akçalı Köyü ve Çeştepe Köyü’nde düzenlenen iftar programlarına katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlarla selamlaşarak yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
Bu haber 2022-04-29 11:02:22 eklenmiş ve 195 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Gecen Mahallesi, Ağdacı Mahallesi Hoca Ahmet Yesevi Cami, Akçalı Köyü ve Çeştepe Köyü’nde düzenlenen iftar programlarına katıldı.

 

 

İftar davetlerine katılarak vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın dört farklı yerde iftar programına katıldı. Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte katıldığı iftar programlarında vatandaşlarla selamlaşıp Kadir Gecelerini ve yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

 

 

Katıldığı programlar hakkında açıklamada bulunan Başkan Akın, “Birlik, beraberlik ve paylaşım ayı olan Mübarek Ramazan Ayı’nda halkımızla aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz iftar programlarının yanı sıra halkımız tarafından düzenlenen iftar programlarına da katılarak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bizleri misafir eden değerli dostlarımıza teşekkür ediyor, bu güzel gecenin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz ederim” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›