AK Parti’den lokma tatlısı ikramı

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, Kadir Gecesi dolayısıyla lokma tatlısı ikramında bulundu.
Bu haber 2022-04-28 11:01:15 eklenmiş ve 188 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın’da Kadir Gecesi namaz ve dualarla camilerde idrak edildi. Kentte, Aşağı (Şadırvan) Cami, Arap Camii, Yalı Camii camileri başta olmak üzere tüm camilere akın eden vatandaşlar, bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi'ni idrak etmek için saf tuttu.

 

 

Akşam namazını camilerde cemaatle kılanlar, yatsı namazını da camilerde ve çevrelerinde beklediler. Yatsı namazının eda edilmesinden sonra teravih namazına geçildi.

 

 

Kovid-19 kısıtlamalarının gevşetilmesinin ardından çok sayıda vatandaşın aileleriyle camilere geldiği görüldü. Kur'an-ı Kerim tilaveti dinleyen vatandaşlar, bol bol dua etti.

 

 

Bu arada Türk Kızılayı Bartın Şubesi, AK Parti Bartın İl Başkanlığı Kadir Gecesi vesilesiyle çikolata ve lokma tatlısı dağıttı.

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, Kadir Gecesi dolayısıyla Şadırvan Camii ile Arap Camii önünde lokma tatlısı ikramında bulundu.

 

 

Kadir Gecesi münasebetiyle Teravih Namazı’nın ardından, Şadırvan ve Arap Camii’nden çıkan vatandaşlar ile çarşıda gezen binlerce vatandaşın ağzı, Ramazan ayının ve kandillerin olmazsa olmazı lokmayla tatlandı.

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katıldığı etkinlikte, yaklaşık binlerce kişiye lokma tatlısı ikram edildiği öğrenildi.

ETİKETLER : AK Parti Kadir Gecesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›