Esnafı ve vatandaşı ile “bütünleşmiş Belediyecilik”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Yağcı’ya ait Sofra Cafe & Restoran’ı iftar sonrası ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’ı güzelleştirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Bu haber 2022-04-28 16:20:29 eklenmiş ve 130 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Göksel Yağcı’ya ait Sofra Cafe & Restoran’ı iftar sonrası ziyaret etti.

 

 

Ziyaret de müşterilerle tek tek tokalaşan Başkan Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, projelerle ilgili öneri ve talepleri dinledi.

 

 

Başkan Akın gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Fırsat buldukça esnaf dostlarımızı ziyaret ediyor, gerek belediye çalışmalarımız, projelerimiz hakkında istişarelerde bulunuyor, gerekse de gündeme dair konularda sohbet ediyoruz. Bugün de değerli dostum Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Göksel Yağcı’ya ait Sofra Cafe & Restaurant’ta değerli dostlarımızla bir araya gelerek sohbet ettik. Bartın’ı güzelleştirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Akın, esnafı ve vatandaşı ile bütünleşmiş Belediyecilik anlayışımızla birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›