TSO’nun ‘Ekmeğimi Bölüşüyorum’ kampanyası ile İhtiyaç sahipleri ekmeği 1,5 TL indirimli alacak

Bartın’da Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimiyle başlatılan “Ekmeğimi Bölüşüyorum” kampanyasıyla yardıma muhtaç vatandaşlar, ekmeğe 1,5 TL indirimle ulaşabilecek. Şuan için süresi olmayan proje kapsamında hayırseverlerin aldığı 1 liralık fişler ihtiyacı olan vatandaşlara verilecek. Fırıncıların da 50 kuruşluk desteği ile 3 liralık ekmek yarı fiyatına gelecek.
Bu haber 2022-04-26 11:00:38 eklenmiş ve 304 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ve anlaşmalı 7 fırın işletmesinin işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Ekmeğimi Bölüşüyorum’ kampanyası kapsamında yardıma muhtaç vatandaşlar ekmeğe 1,5 TL indirimle ulaşabilecek. Proje kapsamında yardımda hayırseverlerin aldığı 1 liralık fişler ihtiyacı olan vatandaşlara verilecek. Vatandaşlar anlaşmalı fırınlardan ekmek alırken, indirim fişleri ile ekmeği indirimli alacak. Fırıncıların da fiş sahiplerine yapacağı 50 kuruşluk destek ile 3 liralık ekmek yarı fiyatına gelecek.

 

 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, kampanyanın dünyanın içinde bulunduğu ekonomik krizde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olacağını ifade ederek; “Mübarek Ramazan ayında, dünyayı saran küresel ekonomik bir kriz var. Türkiye’de o süreçte. Biz de bu süreci düşünerek bir kampanya yapmaya karar verdik ve fırıncı arkadaşlarımıza sunduk onlarda kabul ettiler. Burada hayırsever ve yardımsever Bartın halkı yardım etmek istediği kişiye fırınlarımızda bulunan 20 tanelik ve 50 tanelik fırın fişlerimiz var bunlardan satın alabilecekler.  Bunlar 1 liralık indirim fişleri, 3 liralık bir ekmekten her bir fiş için ekmekte 1 liralık indirim yapacaklar. Fırıncılarımızda bizde bu konuda yardımcı olalım dediler ve 50 kuruşu da onlar karşılamış oldu. Bununla beraber ekmek 1 lira 50 kuruşa düşmüş oluyor. Hayırsever vatandaşlarımız, ihtiyacı olan insanlara bu kuponları vererek ekmek almalarını sağlayacak. Burada görmüş olduğumuz fişler 20’lik ve 50’lik, 20 tane fiş alan 20 lira verecek, 50 tane fiş alan ise 50 lira verecek. Yardıma muhtaç olan ya da vermek istedikleri kişiye verecekler bu fişleri. Fırında her bir fiş karşılığı 1 buçuk lira vererek vatandaşlarımız ekmek alacaklar” dedi.

 

 

Projenin süresi yok!

 

 

TSO Başkanı Balık, bu kampanyaya Bartın’daki tüm fırınların katılmasını beklediklerini de dile getirirken kampanyanın tüm illere örnek olması temennisinde de bulunarak “Bu kampanyaya katılan 7 fırın var. Beklentimiz Bartın’da ki tüm fırınların bu kampanyaya katılması bende katılacaklarını zannediyorum. Bu kampanya ile ilgili broşürler ve afişler yaptırdık, bu afişlerin asılı olduğu her fırında, yardıma muhtaç vatandaşlar ekmeği 1 buçuk liraya alabilecekler. Şuan için projenin bir süresi yok. Fırıncı arkadaşlar ve yardımsever vatandaşlarımız kampanyayı devam ettirdiği sürece sürekli olur. İnşallah başka illerimize de bu kampanya örnek olur” dedi.

 

 

Diğer fırınlara çağrı!

 

 

Projeye destek veren Somaklı Unlu Mamülleri Sahibi Cengiz Kurt da projeye dahil olmaları için diğer fırınlara da çağrıda bulunarak “Başkanımızı bu kampanyadan dolayı tebrik ediyoruz. Fikir Halil Başkanımızdan çıktı. Burada ekmeğe ihtiyacı olan vatandaşın, 1 buçuk liraya ekmek yemesini sağladı. Fırıncı esnafımızda bu projeye destek oluyor. Umuyorum askıda ekmek olayı da bunun önüne geçebilecek. Uzun yıllar devam edecek bir kampanya olarak görüyoruz biz. Çoğu fırıncı arkadaşımızda buna katılacaktır. Katılmayanlar projenin çok yeni olmasından dolayı, belki anlaşılmadığından ya da ramazan yoğunluğundan dolayı katılım olmamıştır. Kampanya eminim ki Bartın geneline yayılacaktır. Kampanya bizim ilimiz dışına da yayılabilir çünkü çok güzel bir kampanya, farklı bir yardım kampanyasına dönüşecek diye umuyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Bartın TSO ve fırınların işbirliğinde başlatılan “Ekmeğimi Bölüşüyorum” kampanyası 25 Nisan Pazartesi günü (dün) itibariyle anlaşmalı olan tüm fırınlarda uygulanmaya başlarken kampanyaya destek veren fırın işletmeleri İlyas Fırını, Somaklı Unlu Mamulleri, Demir Ekmek, Mutlu Ekmek, Yavuzlar Ekmek, İrfan Özyapı Ekmek Sarayı, Vefa Fırını oldu.

ETİKETLER : Ticaret ve Sanayi Odası Ekmeğimi Bölüşüyorum Halil Balık Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›