Saadet Partisi Bartın Gençlik Kolları Bereket Sofrası İftarı

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çağlar Yıldız’ın da katılımıyla “Bereket Sofrası”nda buluşan Saadet Partili gençler iftar yaptı. Programda konuşan Saadet Partisi Bartın Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Can Özmen, Saadet Partisi’nin birer mensubu olarak, hakça paylaşımın olduğu, insan onuruna yaraşır bir yaşam ve adil bir dünya için gayretle çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çağlar Yıldız da gençlere seslenerek “Gelecekten ümidin kesildiği, yarınlara dair umutların tükendiği bir Türkiye’de sizler bizim umudumuzsunuz, Türkiye’nin aydınlık geleceğisiniz. Gelin, hep birlikte yeni bir gelecek inşa edelim” dedi.
Bu haber 2022-04-25 11:00:21 eklenmiş ve 107 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Saadet Partisi Bartın Gençlik Kolları "LCV yok, Rezervasyon yok, Menü yok" sloganı ile Bartın’da Bereket Sofrası Gençlik İftarı Programı gerçekleştirdi.

 

 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çağlar Yıldız’ın katılımıyla Bartın’ın her ilçesinden ve beldesinden temsilen gençlerin katıldığı iftarın açılış konuşmasını İl Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Can Özmen yaptı.

 

 

Saadet Partisi’nin birer mensubu olarak, hakça paylaşımın olduğu, insan onuruna yaraşır bir yaşam ve adil bir dünya için gayretle çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Özmen, konuşmasında; “Hayat doğru ile yanlışın, güzel ile çirkinin, faydalı ile zararlının, adaletle zulmün mücadelesinden ibarettir. Bizler bugün burada; esenlik ve barış dininin birer mensubu ve insanlığın saadeti için büyük mücadeleler vermiş bir medeniyetin evlatları olarak bulunmaktayız. Hiç şüphe yok ki, tarihimizin bizlere yüklediği misyon ve insan olmamızın bir gereği olarak hakça bir yaşamı inşa etmenin vicdanî sorumluluğunu taşıyoruz. Bizzat şahit olmaktayız ki, bugün içinde bulunduğumuz mevcut düzen, sömürü zihniyetiyle insanlığı modern köleler haline getirmiştir. Acıdır ki, güçlü olanın her türlü menfaati hak gördüğü bir dünya düzeni içerisinde yaşamaktayız. Ülkemiz özelinde indiğimizde ise; insanımızın geçim sıkıntısının her geçen gün arttığına, problemlerin giderek derinleştiğine, toplumsal kutuplaşmanın körüklendiğine ve maalesef, adaletten eğitime, ekonomiden dış politikaya kadar hemen her alanda, karşı karşıya kaldığımız problemlerin büyüdüğüne şahit olmaktayız. Bu gidişat karşısında, Saadet Partisi’nin birer mensubu olarak bizler, hakça paylaşımın olduğu, insan onuruna yaraşır bir yaşam ve adil bir dünya için gayretle çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz” ifadelerini kullandı.

 

 

“Türkiye’nin aydınlık geleceğisiniz”

 

 

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çağlar Yıldız da “50 yıl önce liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Konya’da ilk adımı atarken, ilk tohumu ekerken; ‘Bir çiçekle bahar olmaz’ diyenlere ‘Evet ama her bahar bir çiçekle başlar’ diyerek karşılık vermişti. İşte bu salonda, gelecek baharları müjdeleyen çiçekler var. Gelecekten ümidin kesildiği, yarınlara dair umutların tükendiği bir Türkiye’de sizler bizim umudumuzsunuz, Türkiye’nin aydınlık geleceğisiniz. Gelin, hep birlikte yeni bir gelecek inşa edelim. Bu gelecekte; Çatışma değil, diyalog olsun. Çifte standart değil, adalet olsun. Üstünlük ve kibir değil, eşitlik ve tevazu olsun. Sömürü değil, iş birliği olsun. Baskı ve tahakküm değil, insan hakları ve özgürlükler olsun. İnsanca yaşam için adil devlet, adil paylaşım olsun” dedi.

 

 

Ardından Saadet Partili Gençler çay sohbeti yaparak gençlerin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştu.

ETİKETLER : Saadet Partisi Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›