Bartın Ticaret Odası’ndan geleneksel iftar buluşması

Bartın’daki iş dünyası Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneksel iftar yemeğinde bir araya gelerek iftar açtı. Protokol ve oda üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programında davetliler ezan sesinin ardından hep birlikte oruçlarını açtı. İftar programında konuşan Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, ihtiyaç duyduğu noktalarda, devletin tanıdığı imkanlar ve yetkiler çerçevesinde yenilik ve fırsatlarını üyelerinin istifadesine sunduklarını belirtirken “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitelerimiz, meclisimiz, yönetim kurulumuzla göreve geldiğimiz günden bu yana sizler için hizmet vermeye, sizlerin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmaya İlimizi ilgilendiren yatırımlarda ortak aklı ve ortak sesi duyurmaya çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2022-04-22 09:50:09 eklenmiş ve 294 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Ticaret ve Odası’nın toplu iftar yemeği geleneği bu yıl da yaşatıldı. Pandemi sürecinin ardından Türk mutfağından geleneksel lezzetlerin sunulduğu ve her şeyin özenle hazırlandığı Hayalin Düğün Salonu’ndaki iftar programında ardından ilahilerin ardından edilen dualar sonrasında ezan ile birlikte oruçlar açıldı.

 

 

Bartın Ticaret ve Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Akpürçek ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine Bartın Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Metin Çetin, Merkez Komutanı Dz. P. Alb. Erdal Bilgi, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, CHP İl Başkanı Selim Karakaş, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Mustafa Çelik, Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, TSO Kadın Girişimciler Kurulu, Meslek Komiteleri, siyasi partilerin yöneticileri, il ve ilçe protokol üyeleri, oda üyeleri, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

 

 

Misafirlerini TSO Yönetimi ile birlikte girişte karşılayan TSO Başkanı Halil Balık, konuklarına katılımları için teşekkür ederek sohbet etti. İftar programında konuşan Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, ihtiyaç duyduğu noktalarda, devletin tanıdığı imkanlar ve yetkiler çerçevesinde yenilik ve fırsatlarını üyelerinin istifadesine sunduklarını belirtirken şunları söyledi:

 

 

"Öncelikle, içinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan Ayı’nın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemi’ne hayırlar, bolluk ve bereket getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Hepimizin bildiği gibi tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sebebiyle geleneksel iftar yemeği programımıza ara vermiştik. Şükürler olsun ki artık siz değerli üyelerimiz ile bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Bu sevincimize ortak olmak üzere iftarımıza onur veren saygıdeğer idari ve mülki amirlerimize, değerli misafirlerimize, iş dünyamızın kıymetli temsilcilerine, sanayicimize, kadın girişimciler kurulumuza ve ticaret erbabımıza şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına çok teşekkür ediyorum.

 

 

 

“Çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz”

 

 

Ramazanlar bizim inancımızın, kültürümüzün, geleceğimizin, geleneğimizin en önemli ortak değerlerindendir. Bizi bize bağlayan maneviyatlardır. Çok şükür ki devlet olarak millet olarak her birimiz bu duygu ve düşüncenin bilinci içindeyiz. Şunu gönül rahatlığıyla ifade edebilirim ki Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de sizlerden aldığımız güçle attığımız her adımda, aldığımız her kararda, gerçekleştirdiğimiz her icraatta bu milli duygu ve düşünce içinde olduk. Geleneğimizden asla kopmadan, geçmişimizi asla unutmadan, çağın yeniliklerini yakalayarak ve uygulayarak siz değerli üyelerimizin de istifadesine sunan bir gayretin içinde olduk. Pandemi sürecinde hiçbir programımızı aksatmadan işi zamanında ve en iyi yapmaya odaklanmış kadromuzla sizlerin de desteğiyle, güveniyle yanınızda olmaya gayret gösterdik. Üyelerimizin bize ihtiyaç duyduğu noktalarda, devletimizin tanıdığı imkanlar ve yetkilerimiz çerçevesinde yenilik ve fırsatları sizlerin istifadesine sunduk.

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitelerimiz, meclisimiz, yönetim kurulumuzla göreve geldiğimiz günden bu yana sizler için hizmet vermeye, sizlerin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmaya İlimizi ilgilendiren yatırımlarda ortak aklı ve ortak sesi duyurmaya çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Rabbimden kazançlarımızın bereketli, ibadetlerimizin ve dualarımızın kabul olmasını diliyor, şahsım ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası adına saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

 

 

TSO Başkanı Balık’ın konuşmasının ardından yüzlerce kişi duaların ardından okunan ezanla birlikte oruç açtı.

 

 

İlahiler eşliğinde yapılan iftar programının ardından TSO Başkanı Balık ve Yönetimi davetlilerle çay sohbeti yaptı.

 

 

ETİKETLER : TSO Halil Balık Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›