BÖYLE BİR MAÇ GÖRÜLMEDİ

Bartınspor’dan inanılmaz bir geri dönüş… 3. Lig yolunda play off mücadelesine Kayseri’de devam eden Bartınspor, dün oynanan Ankara TKİ maçında 90+5’inci dakikada Hasan Cankurt’la topu ağlara göndererek 1-0 galip geldi. Bu golüyle Bartınspor, umutlarını Cuma günü oynanacak olan Amasyaspor-Ankara TKİ maçına taşıdı.
Bu haber 2022-04-21 09:16:50 eklenmiş ve 384 kez görüntülenmiştir.

 

Bartınspor fırtınası 90+5’te koptu!

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) grubunu şampiyon olarak tamamlayan Bartınspor, 23 yıllık 3. Lig özlemini sona erdirebilmek için dün yine yeşil sahadaydı.

 

 

Play off mücadelesine Kayseri’de devam eden kırmızı siyahlı Bartınspor, son olarak Atatürk Spor Kompleksi’nde Ankara TKİ ile karşılaştı.

 

 

Amasyaspor karşılaşmasındaki 3-0’lık mağlubiyetin ardından hüsranla bitiren takım, bu kez sahaya 3 oyuncu değişikliğiyle çıktı. Teknik Direktör Gökhan Baladin, Amasya maçına göre 3 isme kesik attı. İlk yarıda kadroda Hasan Cankurt, İbrahim Utku İnce, Samet Göker’in olmadığı gözlenirken kırmızı siyahlı temsilcimiz sahaya Ahmet Arat, Mahsum Kara, Aykut Karaman, Serkan Küçük, Batuhan Özduran, Sefa Aktepe, Serdal Öz, Furkan Birdal, Berkay Yüksel, Ömer Faruk Öztürk, Muhammet Demir ile mücadeleye başladı.

 

 

Önceki maça göre kendinden emin bir performans sergileyen Bartınspor, ilk yarıda da gole çok yaklaşmasına rağmen topu ağlarla buluşturmadı. Bartınsporlu oyuncu Berkay’a sert hamlesi sonrası maçın ilk sarı kartı Ankara TKİ takımından Metin Aydın’a çıkarken kırmızı siyahlı direkten dönen 2 gol ise umutları filizlendirdi.

 

 

Maç boyunca kontrolü elinde bulunduran kırmızı siyahlı takım, maçın 90+5’inci dakikasında ikinci yarının ortalarında oyuna giren Hasan Cankurt’un golüyle umutların bitmediğini gösterdi. Mucize gibi gelen golün ardından çalan düdükle karşılaşma sona ererken Ankara ekibini tek golle yıkan, Amasyaspor’u da endişeye sürükleyen galibiyet play off turunca tüm hesapları da alt üst etti.

 

 

Bartınspor’un 3. Lige çıkma umutları sürerken Amasyaspor, Ankara TKİ ile karşı karşıya gelecek. Şimdi gözler Cuma günü oynanacak karşılaşmaya çevrilirken Ankara TKİ’nin galibiyeti durumunda üç takım penaltılarla çekişecek, penaltıların ardından da kazanan 3. Lig için muradına erecek.

 

 

Baladin’den eleştirilere sert tepki!

 

Maç öncesinde sabah saatlerinde basın toplantısı düzenleyen Gökhan Baladin, ilk maçtaki olumsuz futbola yönelik eleştirileri göğüsleyerek “Amasyaspor maçında çok istedik ama bazen olmayınca olmuyor. Tüm sorumluluk benim. Futbolcularımıza kefilim, onlar elinden geleni yaptı” açıklaması yaptı. Amasyaspor maçının satıldığı yönündeki eleştirilere de tepki gösteren Baladin, “Gözümle görsem takımın bunu yaptığını düşünmem hepsine güveniyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bölgesel Amatör Lig Bartınspor play off Ankara TKİ
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›