Kızılay yeni yönetiminden Başkan’a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile Türkiye Kızılay Derneği Bartın Şube Başkanlığı’na seçilen Dr. Önder Recep Acıbal ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarı ve kolaylık diledi.
Bu haber 2022-04-18 12:12:58 eklenmiş ve 122 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile Türkiye Kızılay Derneği Bartın Şube Başkanlığı’na seçilen Dr. Önder Recep Acıbal ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

 

 

Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik de hazır bulundu.

 

 

Gerçekleştirilen kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Akın, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarı ve kolaylık diledi.

 

 

Göreve geldiği günden buyana Kızılay ile olduğu gibi tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olduklarını belirten Akın, Türk Kızılay Derneği’ne ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

 

 

“Başarılar diliyorum”

 

 

Akın; “Türk Kızılay savaşta ve barışta halkın kara gün dostudur. Yaraları saran, her türlü yardımı yapan sıcak yardım elidir. İhtiyacı olana yardım ederken, hiçbir ayrım yapmadan, çalışmalarını insani duygularla ve eşitlik, evrensellik ilkelerine uygun bir şekilde yerine getiren yardım kuruluşudur. Gücünü ve etkinliğini Türk halkından alan, faaliyetleri zamanla sınırlı olmayan Kızılay, gönüllülerinin desteğiyle dünyanın neresinde olursa olsun insan onurunun korunması doğrultusunda tüm gücüyle çalışmaya devam edecektir. Türk Kızılay’ın kuruluşundan bugüne kadar gelişmesinde katkısı bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum. Tabii Kızılay’ın şehrimizde de üstlendiği önemli görevler var. Bu görevler bugüne kadar layığıyla yerine getirildi. İnşallah bundan sonra da aynı görev ve sorumluluklar yerine getirilmeye devam edecektir. Bugüne kadar Bartın Şubesinde görev alan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de görev alan değerli Başkanımız Dr. Sayın Önder Recep Acıbal ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

“Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum”

 

 

Kızılay Şube Başkanı Acıbal ise Başkan Akın’a misafirperverliği için teşekkür ederek, gerçekleştirmek istedikleri projelerle ilgili bilgi verdi.

 

 

Şube Başkanı Acıbal; “Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz olağan kongre ile üyelerimizin desteğiyle bu önemli görev bizlere verildi. Tabii kongre sonrası hem kendimizi tanıtmak hem de Kızlay’ın faaliyetlerini anlatabilmek adına ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bugün bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi Bartın Belediyesi’nin desteği bizler için çok önemli. Her zaman Kızılay’ın yanında oldunuz. Bu anlamda çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra ki süreçte de sizler ve tüm kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Sizlere misafirperverliğiniz ve Kızılay’a vermiş olduğunuz desteklerden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›