Zabıtadan fırınlara Ramazan denetimi!

Ramazan ayı nedeniyle fırın denetimlerini sıkılaştıran Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan pidelerinde gramaj kontrolü yaptı.
Bu haber 2022-04-14 11:21:40 eklenmiş ve 122 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle fırın denetimlerini sıkılaştırdı.

 

 

Ekipler il genelinde sıkı bir çalışma başlatarak Ramazan pidelerinde gramaj kontrolü yaptı.

 

 

Şehir merkezinde çalışmalarını sürdüren Zabıta Müdürlüğü, fırın ve unlu mamuller üreten işletmeleri tek tek gezerek farklı gramaj gruplarındaki pideleri tartıp, uygunluğunu kontrol etti.

 

 

Ani denetimlerin devam edeceğini belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yıl boyunca şehir genelinde rutin kontrollerin yapıldığını ifade ederek, Ramazan ayı ile birlikte daha da hareketlenen gıda ürünleri satan işletmelerin de bu konuda hassas davranmasını istedi.

 

 

Akın; “Rutin olarak yaptığımız denetimlere ara vermeden devam ediyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla da denetimlerimizi sıkılaştırdık. Ekiplerimiz tarafından şehrimizde faaliyet gösteren fırınlarda gramaj ve fiyat denetimi gerçekleştirildi. Denetimlerde fırınlarda fiyat tarifesi, gramaj kontrolü yapıldı. Ayrıca denetimlerde iş yerlerinin temiz ve hijyen kurallarına uygun ortamda üretim yapıp yapmadıkları ekiplerimiz tarafından denetleniyor. Bu tür denetimlerimiz belli bir program çerçevesinde devam edecek” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Zabıta Müdürlüğü Cemal Akın Bartın Belediyesi fırın denetimleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›