Belediye’den Ramazan programı

Bartın Belediyesi’nin Ramazan programına Neyzen-Yazar Hakan Mengüç ile Hafıza Eğitmeni ve Koçu Sanatçı-Yazar İlkay Tercan konuk olacak.
Bu haber 2022-04-14 10:51:55 eklenmiş ve 167 kez görüntülenmiştir.

 

Neyzen-Yazar Hakan Mengüç ile Hafıza Eğitmeni ve Koçu Sanatçı-Yazar İlkay Tercan, Bartın Belediyesi’nin Ramazan programına konuk olacak.

 

 

16 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 22.00’da Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde ilk olarak Türkiye’nin kişisel gelişim ve koçluk alanında tanınmış yaşam koçlarından olan Yazar Hakan Mengüç ile Manevi Öğütler programı gerçekleştirilecek. Mengüç gerek neye üfleyerek gerekse vereceği örneklerle gönüllere dokunacak. Mengüç’ün ardından İlkay Tercan ile Beslenme ve Motivasyon programı yapılacak.

 

 

“Tüm halkımızı davet ediyorum”

 

 

Gerçekleştirilecek olan etkinlikle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın halkını Ramazan programına davet etti.

 

 

Akın; “Ramazan ayı münasebetiyle program tertip ettik. 16 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 22.00’da Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde Neyzen-Yazar Sayın Hakan Mengüç ile Hafıza Eğitmeni ve Koçu Sanatçı-Yazar Sayın İlkay Tercan ile Manevi Öğütler ile Beslenme ve Motivasyon konulu program gerçekleştireceğiz. Böylesine önemli bir ayda yapacağımız bu güzel programa tüm halkımızı davet ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›