Bartın Defterdarlığı’na Mecit Özdemir atandı

Bartın Defterdarı Muhammed Osman Şener, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görevden alınırken yerine Mecit Özdemir atandı.
Bu haber 2022-04-11 11:53:35 eklenmiş ve 151 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla çok sayıda önemli bürokrat görevden alınırken birçok ismin de yeri değişti. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile  5 defterdar görevden alındı, 75 defterdarlıkta da değişiklik yapıldı.

 

 

Resmi Gazete'nin 9 Nisan 2022 tarihli sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararlarına göre, Özelleştirme İdaresi Başkanlığına, Başkan Yardımcısı Bekir Emre Haykır atandı.

 

 

Strateji ve Bütçe Başkanlığında yapılan atamalar

 

 

Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına Faruk Cirit ve Murat Deliçay; Bütçe Genel Müdür Yardımcılığına Ali Rençber, Ömer Nuri Türkşen, Halil İbrahim Kurdoğlu; İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdür Yardımcılığına Selçuk Koç atandı.

 

 

75 il defterdarlığına atama

 

 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü Kemal Çağatay İmirgi görevden alınarak yerine Serhat Köksal getirildi. Hazine ve Maliye Bakanlığında Antalya, Bartın, Denizli, Ordu ve Gaziantep defterdarları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereği görevlerinden alındı. Toplam 75 il defterdarlığına ise yeni defterdarlar atandı.

 

 

Söz konusu Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Bartın Defterdarı Muhammed Osman Şener görevden alınırken Mecit Özdemir, Bartın Defterdarı olarak atandı

 

 

 

 

Ticaret bakanlığında atamalar

 

 

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine 13 başmüfettiş, Ticaret Müfettişliğine ise 11 müfettiş atandı.

ETİKETLER : Bartın Defterdarı Osman Şener Mecit Özdemir Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›