ATV motor ve römork alınacak

Bartın Belediyesi’nin araç parkı genişliyor. Bartın Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısında gündeme gelen ve kabul edilen 2 adet ATV ve 2 adet römork alımı konusuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Bu haber 2022-04-11 11:34:08 eklenmiş ve 252 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısında gündeme gelen ve kabul edilen 2 adet ATV ve 2 adet römork alımı konusuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Başkan Akın; “Her geçen gün araç filosunu genişleten Bartın Belediyesi bünyesine kattığımız araçlarla halkımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunuyoruz. Göreve geldiğimiz günden buyana Bartın Belediyesi ve Bartın halkının hizmetlerinde kullanılmak üzere öz sermayemizle toplam 77 adet araç ve ekipman aldık. Bu alımlarımızda araç filomuz için kendi öz sermayemiz ile yatırım yaptık. Son olarak da Belediyemiz hizmetlerinin daha hızlı ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla ihtiyacımız olan 2 adet ATV motor ve 2 adet römork alımı konusu Belediye Meclisimizde görüşülerek karara bağlandı. Yakın zamanda da o araçlarımızı da alarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Vatandaşlarımıza belediye hizmetlerini en iyi şekilde yapabilmek adına bu araçları hizmete alıyoruz. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›