Gölbucaklı, Partisinin olağan toplantısına katıldı

Memleket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Emin Arslan’la birlikte Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Aylık Olağan Toplantısı’na katıldı.
Bu haber 2022-04-08 09:54:39 eklenmiş ve 114 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Memleket Partisi’nce aylık olarak düzenlenen olağan toplantılar devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Genel Başkan Vekili Gaye Usluer, Genel Sekreter Hakkı Akalın, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Yalova Milletvekili Özcan Özel, Genel Başkan Yardımcıları, MYK üyeleri, Genel Sekreter Yardımcıları, parti meclisi üyeleri ve il başkanlarının katıldığı aylık olağan toplantı gerçekleştirildi.

 

Memleket Partisi Genel Merkezi’nce gerçekleştirilen toplantıya Memleket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı ile İl Başkan Yardımcısı Emin Arslan da katıldı.

 

İl başkanlarının çalışmalarının gündeme geldiği toplantıda Parti çalışmalarıyla ilgili değerlendirme yapılırken en başta ekonomi, tarım politikaları, eğitim politikaları, adalet sistemi konular ile ilgili çalışmaları hakkında parti örgütleri bilgilendirdi.

ETİKETLER : Bartın Memleket Partisi Memleket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›