“RAMAZAN ALIŞVERİŞİMİZİ YEREL ESNAFTAN YAPALIM”

Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Ramazan ayında hayırseverlerin ramazan kolileri de dahil olmak üzere Ramazan alışverişlerinin yerel esnaftan yapılmasını isteyerek yerel esnafın hem ülkemizin hem ilimizin bacasız sanayisi olduğunu söyledi.
Bu haber 2022-04-07 10:53:49 eklenmiş ve 149 kez görüntülenmiştir.

 

ÖZKAN’DAN YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-ÖZEL HABER

 

 

 

Pandemi nedeniyle iki yıl süreyle zor günler geçirdiğine dikkat çeken Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, “Pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnafımız için değerli Bartınlılara her zaman yaptığımız çağrımızı Ramazan ayında da yineliyoruz. Ramazan alışverişlerinizi stokların olmadığı, herkesin kesesine göre bol çeşit ürünün raflarda rahatlıkla bulanabildiği bakkallarımızdan yapın” dedi.

 

Kurum, kuruluş, işyerleri ve gıda kolisi hazırlamak isteyen hayırseverlere de çağrı yapan Başkan Özkan, “Ekonomik durgunluk nedeniyle iyice daralan esnafımızın imdadına Ramazanın bolluk ve bereketi yetişecektir. Özellikle ekonominin durgunlaştığı bu dönemde bakkallarınızdan yapılacak her alışveriş esnafımıza azda olsa nefes aldıracaktır. Bakkallarımız da stok yok, anlık yansıtılan zamlarda yok. İş insanlarımız, hayırseverlerimiz gıda kolilerini bakkallarımızdan rahatlıkla temin edebilir” ifadelerini kullandı.

 

Zincir marketlerden alınacak gıda kolilerinde bulunan ürünlerin son tüketim tarihlerine dikkat edilmesi için uyarısında bulunan Başkan Özkan, “Vatandaşımıza ekonomik olarak gösterilen gıda kolilerindeki her bir ürün son kullanım tarihi açısından iyice incelenmelidir. Özellikle hayır işleri için kullanılan ve toplu olarak alınan bu kolilere çok dikkat edilmelidir. Her krizi fırsata çeviren, yaptıkları zamlar ve stoklarla ile baş döndüren zincir marketler artık güvenilmezdir. Gözünüz ile kontrol edebileceğiniz, israfa kaçmadan güvenli bir şekilde alışveriş yapabilecek tek mekanlar şehrimiz bakkallarıdır. Bu vesile ile Bartınlılara diyoruz ki; gelin bu ramazan alışverişiniz ister peşin, ister veresiye olsun ama mutlaka bakkalınızdan olsun” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan Ramazan alışverişi yerel esnaf destek
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›