AK Partili gençler “İftara 5 Kala” etkinliği ile gönülleri fethetti

Bartın’da trafiğin yoğun olduğu noktalarda, duraklarda ve hastane önündeki vatandaşlara hazırladıkları iftarlıkları ikram eden AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri, “İftara 5 Kala” etkinliğiyle gönülleri fethetti.
Bu haber 2022-04-07 10:44:24 eklenmiş ve 278 kez görüntülenmiştir.

 

 

İftara yetişemeyen vatandaşlara iftarlık ikramında bulundular

 

Erkan Hızoğlu

 

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri Ramazan ayına özel olarak “İftara 5 Kala” sloganıyla düzenlenen etkinlikle iftara yetişemeyen vatandaşlara iftarlık ikramında bulundu.

 

AK Parti Bartın Gençlik Kollar Başkanı Mücahit Demir öncülüğünde sürdürülen organizasyonda hazırlana ikramlıklar trafikte, otobüs duraklarında ve caddelerde iftar vakti dışarıda olmak zorunda kalanlara ikram edildi.

 

Gençlik Kolları tarafından hazırlanan kapalı paketler içerisinde su, hurma ve kek koyan gençler vatandaşlara ikram edildi.

 

Demir: “Amacımız Ramazan’ın güzelliğini yaşatmak”

 

Ramazan ayının bereketini, mutluluğunu ve heyecanını iftara yetişmeye çalışan vatandaşlara ikramda bulunarak Ramazan geleneğini sürdürdüklerini aktaran AK Parti Bartın Gençlik Kollar Başkanı Mücahit Demir, “Ramazan ayı huzur ve bereket ayıdır. Biz her yıl düzenlediğimiz ‘İftara beş kala’ etkinliğini bu yılda Ramazan ayının ilk gününden başladık. İftara yetişemeyen vatandaşlarımıza şehrin belli noktalarında durdurarak ikramlar veriyoruz. Yapmış olduğumuz bu etkinlikle amacımız bir nebze de olsa ramazanın güzelliğini yaşamak, iftara yetişemeyecek olanların yanında olmak ve daima önceliğimiz olan gönüllere dokunmaktır” dedi.

 

Gençlik sahada!

 

Her zaman sahada bulunduklarını da dile getiren Demir, “Bu etkinliğimizle birlikte iftara yetişemeyen yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza ikramlar yaparak onlarla birebir iletişime geçiyoruz. Bu organizasyonu Peygamber Efendimizin, ‘Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır. Üstelik bu sebeple oruçlunun sevabından hiçbir eksilme olmaz’ hadisinden yola çıkarak sürdürüyoruz. Ayrıca bu etkinliğimizle birlikte gençlik sahada durmadan çalışmalarına devam ediyor ve sahada olan bir gençlik olduğumuzu, halkla iç içe olduğumuzu bu şekilde ifade ediyoruz. Bu etkinliğimizde emeği geçen İl Gençlik Kolları teşkilatlarımıza teşekkür ediyor, herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanlığı iftara 5 kala Mücahit Demir iftar Ramazan ayı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›