Dr. Önder Recep Acıbal yeni Şube Başkanı oldu

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştiriken Türk Kızılayı Bartın Şubesi Olağan Genel Kurulu’nda Dr. Önder Recep Acıbal yeni Şube Başkanı seçildi.
Bu haber 2022-03-30 13:45:33 eklenmiş ve 246 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Türk Kızılayı Bartın Şubesi Olağan Kongresi, geçtiğimiz hafta sonu Halk Eğitim Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede Divan Heyetinin belirlenmesinin ardından kongrenin açılış konuşmasını Türk Kızılayı Bartın Şube Başkanı Rıza Çakın gerçekleştirdi.

 

 

Önceki dönem başkanı İsmail Çakır’dan kalan siyah mont ile göreve başladığını anlatarak konuşması sırasında duygu dolu anlar yaşayan Çakın; “Türk Kızılayı Bartın Şubesi Olağan Kongresinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizim göreve başlama sürecimiz 15 Temmuz’a denk gelmişti. Bana önceki dönem başkanımız İsmail Amcamın bana bıraktığı siyah montla göreve başlamıştım. Daha sonra sırtıma giydiğim ikinci montu da kendi cebimizden alarak, Kızılay logolarını terzide diktirdik. Bu montla da görevi devrediyorum. Benimle birlikte emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

102 Üyenin 36’sının Oyunu Aldı

 

 

Gelir tablosu ve faaliyet raporunun okunup onaylanmasının ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi.

 

 

Kongreye katılan İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da konuşma gerçekleştirdi. Milletvekili Tunç, konuşmasında Kızılay’a hizmet eden Rıza Çakın ve yönetimine teşekkür ederek, yeni görev alacak olan yönetime de başarılar diledi.

 

 

“Hayırlı uğurlu olsun”

 

 

Yapılan konuşmalar sonrası da seçime geçildi. Toplam 102 üyesi bulunan Türk Kızılayı Bartın Şubesinin kongresinde 36 oy alan Dr. Önder Recep Acıbal yeni Şube Başkanı seçildi. Çakın’a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Acıbal, kendisine destek verenlere de ayrıca teşekkür ederek “Türk Kızılayı Bartın Şubesi Olağan Kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Değerli Rıza Başkan ve ekibine vermiş oldukları çaba ve emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

Şube Yönetim Kurulu Üyeleri:

 

 

Dr. Önder Recep Acıbal, Fahrettin Özkaya, Kudret Özveren, Selda Ergin, Elif Ulupınar, Ahsen Dilek Çömlek, Sercan Engin, Ayten İğciSevil Tokgöz

 

 

Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyelikleri: Dr. Ahmet Türker Kandıralı, Yasin Güney, Necip Susam, Yıldız Akgün, Şaban Tokses, Hayriye Çıray, Engin Yıldırım, Emrullah Güler, Hasan Çivi.

ETİKETLER : Kızılay Bartın Recep Acıbal
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›