5 yıllık hedeflerin belirlendiği Stratejik Plan onaylandı

Kasım ayı gündemini görüşmeye devam eden İl Genel Meclisi, Kasım Ayı Toplantılarının 4. birleşiminde 2019-2023 yıllarını kapsayan İl Özel İdaresinin 5 yıllık stratejik planını onayladı.
Bu haber 2018-11-07 16:24:48 eklenmiş ve 280 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Haber Merkezi – 1 Kasım’da başlayan ve 20 gün sürecek olan İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları devam ediyor. Bartın için önemli konuların grüşüldüğü Kasım ayı toplantılarının 4. birleşiminde İl Genel Meclisi, 2019-2023 yıllarını kapsayan İl Özel İdaresi’nin 5 yıllık stratejik planını onayladı.

Toplantıda Bartın’ın gelişmesi ve büyümesi için önceliklerinin doğru belirlenmesi gerektiğini ifade eden  İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, yapılan çalışmalar ile ortaya konulan 5 yıllık hedefleri son derece önemsediklerini söyleyerek öncelikle Meclis’te yapılan genel görüşmelere katkı vermeleri açısından Özel İdaresi’nin paydaş kurumlarını ve tüm müdürlüklerini stratejik plan çalışmalarına dahil ettiklerini kaydetti.

 

Dursun: “5 yıllık hedefler belirlendi”

 

Stratejik Planla Bartın’ı büyütecek ve geliştirecek 5 yıllık hedeflerin belirlendiğini belirten Dursun, şöyle konuştu:

“Ekim ayı Meclisi’nde gündeme alınan 2019-2023 yıllarını kapsayan 5 yıllık stratejik planın ihtisas komisyonlarına havalesinin ardından, komisyon çalışmaları  tamamlanarak raporlar Kasım Ayı Meclisinin 2. günkü birleşiminde Meclis Başkanlığına ulaştı. Komisyonlardan gelen raporlar, başkanlık divanınca Meclis’e hitaben okunması ile birlikte konunun önemine binaen  genel görüşmeye açıldı. Yapılan genel görüşmeler  son derece olumlu geçti ve bu görüşmeler esnasında gerekli ilavelerde yapıldı. Bartın’ımızı büyütecek ve geliştirecek 5 yıllık hedefler belirlendi.

 

Gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz”

 

Yine 5302 sayılı yasanın getirdiği bu yenilik her ne kadar Özel İdareleri kapsıyor gibi görülse de Özel İdarelerin kamu kurumları içerisinde bulunan paydaş kurumları ile birlikte bu hedeflere ulaşacak olmaları asıl başarıyı getirecek en önemli  unsurdur.  O nedenle bizler 6. Dönem Meclisi olarak tüm kamu kurumlarımız ile büyük bir koordine içerisinde Bartın’ımızı geleceğe taşıyacak hedefleri önümüze koyarak halkımızın çok daha mutlu ve konforlu yaşadığı bir şehri ortaya çıkarma gayretimiz ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

“Bartın’ımıza hayırlı olsun”

 

Bu konuda Ekim ayı boyunca komisyonlarda büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalara katkı veren başta İl Genel Meclis Üyelerimiz olmak üzere Özel İdaremizin müdürleri ile tüm kamu kurumlarının temsilcilerine yapılan çalışmalarımıza verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ediyor, Meclis’imizce belirlenen ‘2019-2023 Yıllarını Kapsayan 5 Yıllık Stratejik Plan’ın  Bartın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Genel Meclisi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›