Geleneksel sanat atölyeleri sergisi açılacak!

Geleneksel Sanat Atölyeleri Sergisi açılışı bugün Yalı Yaşam Merkezi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirileceğini belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, açılış törenine tüm halkı beklediğini belirtti.
Bu haber 2022-03-29 09:55:31 eklenmiş ve 113 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Geleneksel Sanat Atölyeleri Sergisi açılışının 29 Mart 2022 Salı günü saat 18.00’da Yalı Yaşam Merkezi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirileceğini belirterek, tüm sanatseverleri açılışa davet etti. Açılacak olan sergide Camlatı 70, Ebru 16, Kaligrafi 3, Naht 5 ve Tesbih 15 kursiyer olmak üzere toplam 109 kursiyerin 160 eseri 29 Mart-18 Nisan 2022 tarihleri arasında Yalı Yaşam Merkezi Sanat Galerisi’nde sergilenecek.

 

 

“Kursiyerlerimizin emekleri sergilenecek”

 

 

Sergi ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın bir kültür şehri. Bartın bir sanat şehri. Bugüne kadar bu bilinçle hareket ettik. Sosyal, kültürel, sportif anlamada halkımızın beklentilerine cevap vermeye çalıştık. Bu tür faaliyetlerin her zaman destekçisi olduk. Belediyemiz bünyesinde çok sayıda alanda verdiğimiz kurslarla da sanata önemli bir katkı vermiş oluyoruz. Yarın bu kurslarımızda ortaya konulan eserler sergilenecek. Camlatı 70, Ebru 32, Kaligrafi 3, Naht 10 ve Tesbih 45 olmak üzere toplam 160 eserin yer alacağı Geleneksel Sanat Atölyeleri Sergisinde kursiyerlerimizin emekleri sergilenecek. Yalı Yaşam Merkezi’nde ki Bartın Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek olan açılış törenine tüm halkımızı davet ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›