OAİB’den Madeş’e teşekkür plaketi

Orta Anadolu İhracatçılar Birliği, gerek istihdamda gerekse kalkınmada hem Bartın hem de ülke ekonomisine önemli katkısı bulunan Madeş’e teşekkür plaketi verdi. MADEŞ adına plaketi Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Cihat Çakır alırken “Firmamız adına gururla temsil etmeye çalıştığım, İhracatçılar Birliği çatısı altında ülkemiz ekonomisine katkı vermeğe ihracatı en üst seviyeye taşımaya gayret ettik. Bu uğurda tüm bilgi ve birikimimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2022-03-28 09:47:31 eklenmiş ve 362 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Orta Anadolu İhracatçılar Birliği (OAİB) Yönetim Kurulu Toplantısı, geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirildi.

 

 

Toplantı öncesinde Birliğin Koordinatör Başkanı Atagür Çelik Eşya San. Ltd. Şti.’nin sahibi Tahsin Ata, Madeş Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Çakır’a Yönetim Kurulu adına, Birliğin yanı sıra ülke ihracatına verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

 

Madeş adına plaketi alan Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Çakır, teşekkür edereken “Firmamız adına gururla temsil etmeye çalıştığım, İhracatçılar Birliği çatısı altında ülkemiz ekonomisine katkı vermeğe ihracatı en üst seviyeye taşımaya gayret ettik. Bu uğurda tüm bilgi ve birikimimizle çalışmaya devam edeceğiz. Başarımızda emeği geçen başta Madeş çalışma arkadaşlarım, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği Başkanım Sayın Tahsin Ata ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

 

Madeş, 2020 yılında da mobilya ihracatında ilk 5 firma arasında yer almıştı.

 

 

1972 yılından günümüze Ofis mobilyaları sektöründe faaliyet gösteren Madeş, kalite anlayışı, yenilikçi yapısı ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet veriyor.

 

 

Sahip olduğu birikim ve tecrübe ile projeli dekorasyon uygulamalarında birçok kurum ve kuruluş için çalışan memnuniyetini esas alan esnek çözümler sunan Madeş, yurtiçinde olduğu kadar ihracata verdiği önem ile yurtdışında da pazar payını her geçen gün artırıyor.

 

 

Gerek istihdamda gerekse kalkınmada hem Bartın hem de ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan Madeş, Avrupa Birliği Ülkeleri başta olmak üzere, Orta doğu ve Afrika da birçok noktaya ihracat gerçekleştiriyor.

ETİKETLER : Orta Anadolu İhracatçılar Birliği Cihat Çakır Bartın Madeş
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›