Vali Güner, daha ilk günden halkın arasına karıştı

“Bismillah” diyerek yeni görevine başlayan Vali Sinan Güner, daha Bartın’a geldiğinin ikinci saatinde makamından çıkarak halkın arasına karıştı. Yukarı Çarşı havuz başından Şadırvan Caddesi istikametinde esnaf ziyareti yapan Vali Güner’i gören vatandaşlar hem şaşkın hem de mutlu olduklarını ifade etti.
Bu haber 2018-11-07 16:11:30 eklenmiş ve 443 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

26 Ekim 2018 tarihli ve 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları ile Bartın’a Vali olarak atanan Sinan Güner, geçtiğimiz gün görevine başladı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk valilerinden biri olan ve 6 Kasım Salı günü saat 15.00’da Bartın protokolü tarafından karşılanan Vali Güner, göreve başladığının daha ikinci saatinde Bartın sokaklarında esnaf ziyareti yaptı.

Ayağının tozuyla caddeye çıkarak esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Güner, ilk olarak Yukarı Çarşı’da bulunan taksi durağını ziyaret etti. Burada taksici esnafları ve çevredeki esnaflarla sohbet eden Vali Güner, Yukarı Çarşı’dan Şadırvan Caddesi istikameti boyunca ziyaretlerde bulundu.

Vatandaş anlattı, Güner dinledi

Cadde boyunca esnafları selamlayan Vali Güner, daha sonra Huzurevi programına katılmak üzere ayrıldı. Vali Güner’in ilk görev gününden esnaf ve vatandaşları ziyaret ermesi kamuoyunda büyük bir şaşkınlık ve memnuniyet yarattı.

Bazı vatandaşlar Bartın’ın acil çözüm bekleyen sorunları hakkında Vali Güner’e bilgi verdi. Vali Güner’e iletilen bu konulardan biri de göçmeye devam eden İnkumu yolu oldu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Vali Sinan Güner
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›