Akın Kozcağız’da fabrikaları ziyaret etti

Beraberindeki heyetle beraber Kozcağız beldesinde faaliyette bulunan Çömlek Saya Fabrikası ve Koç Saya Fabrikasını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verirken fabrika sahiplerine ve çalışanlara teşekkür etti.
Bu haber 2022-03-25 16:11:55 eklenmiş ve 317 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Şahintürk, Kozcağız Belde Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Yılmaz, Kozcağız Belde Teşkilat Üyesi Doğan Acar ve Kozcağız Belediye Meclis Üyesi Tacettin Köstekçi ile birlikte Kozcağız beldesinde faaliyette bulunan Çömlek Saya Fabrikası ve Koç Saya Fabrikasını ziyaret ederek, çalışanlarla sohbet etti.

 

 

Fabrika sahibi Olcay Koç ve fabrika sahibi Mehmet Çömlek ile fabrikayı gezen Başkan Akın, üretilen ürünlerle ilgili bilgi aldı.

 

 

Bartın Belediyesi’nin çalışmalarının da değerlendirildiği ziyaretlerde Akın, devam eden proje çalışmalarıyla ilgili yapılanları paylaşarak, misafirperverlikleri için fabrika sahiplerine ve çalışan personellere teşekkür etti. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›