“Ülkemizi 2053’e taşıyacak yolun taşlarını hep birlikte döşeyeceğiz”

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde AK Partili eski il başkanları ve milletvekilleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 seçimleri için destek isterken “Sizler başta olmak üzere AK Parti ailesinin her bir ferdi karşımızdaki muhalefetin tümünü cebinden çıkartacak birikime, enerjiye, dirayete, kabiliyete sahiptir. İnşallah 2023 Haziranında seçim zaferini beraberce kutlayacak, ülkemizi 2053’e taşıyacak yolun taşlarını hep birlikte inşallah döşeyeceğiz” dedi.
Bu haber 2022-03-23 13:58:45 eklenmiş ve 337 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili eski il başkanları ve vekillerini “Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı”nda Külliye’de bir araya getirdi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı yoğun katılıma sahne oldu. Bartın başta olmak üzere 81 ilden partililerin katıldığı toplantıda Bartın’dan da eski il başkanları Sinan Öztabak, Yakup Ulupınar, Yaşar Arslan ve Av. Hüseyin Manav ile eski milletvekili Asım Kulak yer aldı.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda düzenlenen programda bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, eski il başkanları ve milletvekillerine seslendi.

 

 

“Sık sık tekrarladığımız bir tespitimiz var. Diyoruz ki; AK Parti milletin partisidir, AK Parti’yi kuran da iktidara getiren de girdiği 15 seçimin tamamında sandıktan birinci çıkaran da verdiği her mücadelede dimdik yanında durarak başarıya ulaşmasını sağlayan da milletimizdir. Bunun için de siyasetimizin eser ve hizmet siyaseti olduğunu söylüyoruz” derken AK Parti kadrolarının tüm kademeleriyle millete hizmetkâr olmak için göreve talip olmuş insanlardan oluştuğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, böyle olduğu için de AK Parti’nin kadro değişimlerini bayrak yarışı olarak gördüklerini söylediklerini aktardı.

 

 

Tüm parti organlarında, şehirlerine ve Türkiye’ye hizmet eden herkesin bu bayrak yarışında yer aldığına dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendilerinin de bu davanın manevi bayrağını önceki büyüklerinden devraldıklarını ifade etti.

 

 

“Mücadele bayrağını yükseltelim diyorum”

 

 

“Biz bugüne kadar girdiğimiz her mücadeleyi sizlerin desteğini, duasını, varlığını yanımızda hissederek verdik” ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bölgemizin ve dünyanın ekonomik krizler, savaşlar, sosyal ve siyasi mühendislik oyunlarıyla yeniden şekillendirilmeye çalışıldığı şu dönemde sizleri bir kez daha saflarımızı sıklaştırmaya özellikle davet ediyorum. Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümüne sizlerle birlikte ilan ettiğimiz 2023 hedeflerimize ulaşmak, ülkemizin büyük emek ve zahmetle elde ettiği kazanımlarını korumak, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını tamamlamak için yine, yeniden tekrar ve daha kararlı bir şekilde mücadele bayrağını yükseltelim diyorum. Kendi içimizde birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, dayanışmamızı güçlü tuttuğumuz müddetçe Allah’ın izniyle üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir mesele, aşamayacağımız hiçbir zorluk, elde edemeyeceğimiz hiçbir zafer yoktur. Sizler başta olmak üzere AK Parti ailesinin her bir ferdi karşımızdaki muhalefetin tümünü cebinden çıkartacak birikime, enerjiye, dirayete, kabiliyete sahiptir. İnşallah 2023 Haziranında seçim zaferini beraberce kutlayacak, ülkemizi 2053’e taşıyacak yolun taşlarını hep birlikte inşallah döşeyeceğiz. Bu doğrultuda göstereceğiniz gayretler için şimdiden her birinize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim doğruların yardımcısıdır” diye konuştu.

ETİKETLER : Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Bartın
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›