“Tüm ekiplerimizi seferber ettik”

Şehir merkezinde kar temizleme çalışması gerçekleştiren Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesi, karla mücadeleye devam ediyor.
Bu haber 2022-03-22 10:42:26 eklenmiş ve 122 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde gerçekleştirilen karla mücadele çalışmaları çerçevesinde şehir merkezinde kar temizleme çalışması gerçekleştirildi.

 

 

Çalışmalarla ilgili detaylı bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Şehrimizde etkili olan kar yağışı sebebiyle herhangi bir ulaşım sorununun yaşanmaması ve vatandaşlarımızın olumsuz bir durumla karşılaşmaması için tüm ekiplerimizi seferber ettik. Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahada büyük bir özveriyle çalışan ekiplerimiz ana arterler başta olmak üzere hastane yolları ve kaldırımlarda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük. 300 personel, 1 greyder, 1 adet Komatsu büyük kepçe, 1 adet küçük kepçe, 7’si bıçaklı 17 kepçe, 1 adet hem bıçaklı hem de otomatik tuzlama yapan bıçaklı kamyon, 1 adet normal bıçaklı kamyon, 2 manuel tuzlama, 1 adet mini kar küreme aracı, 3 manuel ve 1 adet de otomatik kar küreme araçlarından oluşan 24 ayrı ekiple gerçekleştirdiğimiz karla mücadele çalışmalarımız sayesinde şehrimizde kapalı yolumuz kalmadı. Şu anda kar temizleme ve genişletme çalışması yapıyoruz. Görev alan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›