Çakır'dan 18 Mart mesajı

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 107’nci Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bu haber 2022-03-18 11:17:23 eklenmiş ve 213 kez görüntülenmiştir.

 

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 107’nci Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Çakır, mesajında “Tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi, tüm dünyaya milletimizin birlik ve beraberlik içinde, vatan sevgisiyle neler yapabileceğini göstermiştir. Çanakkale Zaferi işgal ordularına karşı var gücüyle mücadele eden milletimizin kahramanlık destanı ve tarihi dönüm noktalarından biridir. ‘Çanakkale Geçilmez’ sözünü tarihe kazıtan Türk Milleti tarihin akışını da değiştirmiştir. Çanakkale’de ortaya konulan vatan sevgisi ve millet olma bilinci Kurtuluş Savaşı’na da meşale olmuş, milletimiz tüm fertleriyle birlik ve beraberlik içinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde nihai zafere ulaşmıştır. Bilinmelidir ki Çanakkale dün de bugün de yarın da ‘Geçilmeyecektir’. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi’mizin 107. Yıldönümünü kutluyor, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerine yer verdi.

ETİKETLER : Bartın Amasra Belediyesi Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›