Akın, Öğretmelerin talep ve önerilerini dinledi

Fatih İlkokulu ve Bartın Anadolu Lisesi’ne misafir olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyerek talep ettikleri konuları en kısa zamanda yapacaklarını dile getirdi.
Bu haber 2022-03-16 14:10:22 eklenmiş ve 138 kez görüntülenmiştir.

 

Eğitim kurumlarını ziyaret ederek talep ve önerileri dinleyen Bartın Belediye Başkan Cemal Akın, Fatih İlkokulu ve Bartın Anadolu Lisesi’nin misafiri oldu.

 

 

Başkan Cemal Akın’ın ilk ziyareti Fatih İlkokulu’na oldu. Başkan Yardımcısı Necmi Balık ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Okul Müdürü Veysel Çimkeoğlu, tarafından karşılanan Başkan Cemal Akın, öğretmenler odasında öğretmelerle bir araya geldi.  Burada Belediye projeleri hakkında bilgiler veren Akın, öğretmelerin talep, öneri ve görüşlerini dinledi. Ziyaretin sonunda Başkan Cemal Akın, Okul Müdürü Veysel Çimkeoğlu ve öğretmenlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

İkinci ziyaretini Bartın Anadolu Lisesi’ne gerçekleştiren Başkan Cemal Akın, Okul Müdürü Nazmi Doğan ve öğretmenlerle bir araya geldi. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediyesi’nin devam eden Bartın Belediyesi projeleri konuşuldu. Öğretmelerin taleplerini dinleyen Başkan Cemal Akın, talep edilen çalışmaları en kısa zamanda yapacaklarını söyledi. Ziyaretin sonunda Akın, öğretmelere göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederek, çalışmalarına başarılar diledi. 

 

 

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Akın, “Şehrimizdeki tüm okullarımız ve öğrencilerimiz bizim için çok kıymetli ve hepsinin ihtiyaçlarıyla imkânlar ölçüsünde ilgileniyoruz. Fırsat buldukça da ziyaret veya farklı vesilelerle okul ve okul dışı ortamlarda öğretmen ve öğrenci kardeşlerimizle bir araya gelmeye önem veriyoruz. Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcım Necmi Balık ile birlikte Fatih İlkokulu ve Bartın Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimizle ve fedakâr öğretmenlerimizle hasbihal ettik. Kıymetli düşünceleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Ülkemizin; daha güçlü, daha çağdaş ve saygın bir konumda bulunması eğitimle mümkün olacak. Bu başarı geleceğimizin teminatı gençlerimizin çabasıyla olacaktır. Bu noktada gençlerimize güvenimiz tam. Bu anlamda Belediye olarak bizler de üzerimize ne görev düşerse yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyor, misafirperverliği için değerli okul müdürlerimize teşekkür ediyorum.”(Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›