Tasarımların üretimi devam ediyor

Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Teknik Atölyelerini ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, KÖYPARK projesi kapsamında üretimi yapılan tasarımların son durumuyla ilgili bilgi aldı.
Bu haber 2022-03-11 16:24:21 eklenmiş ve 188 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Teknik Atölyelerini ziyaret ederek, KÖYPARK projesi kapsamında üretimi yapılan tasarımların son durumuyla ilgili bilgi aldı.

 

 

Gerçekleştirdiği inceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Hürriyet Mahallesinde mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait olan 113 bin metrekare alanda başlattığımız KÖYPARK projemizde kullanacağımız tasarımlarımızın üretimini Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Teknik Atölyelerimizde gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda da projemizin içerinde yer alacak olan hobi bahçelerine yerleştirilecek olan kulübelerin yapımı tamamladı. 8 metrekare iç alanı olan 10 adet ahşap kulübelerin en yakın zamanda montajını tamamlayacağız. Bu çalışmalarının yanı sıra beton duvar üstü korkuluk, merdiven korkulukları, pergole, kamelya masaları, piknik masaları, oturma bankları, idari bina ve kanatlı hayvan kümesleri de atölyemizde yapılacak” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›