Belediye kar için teyakkuzda

Meteorolojik veriler doğrultusunda Belediye Acil Hizmet Merkezi’ni (BAHMER) toplayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yoğun kar yağışı uyarısını dikkate alarak ekiplerini teyakkuza geçirdi.
Bu haber 2022-03-11 12:38:47 eklenmiş ve 145 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Meteorolojiden yapılan yoğun kar yağışı uyarısını dikkate alarak ekiplerini teyakkuz durumuna geçirdi. Meteorolojik veriler doğrultusunda Belediye Acil Hizmet Merkezi’ni (BAHMER) toplayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, tüm daire müdürleriyle durum değerlendirmesi yaptı.

 

 

Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık, Hasan Arınan ve Daire Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Başkan Akın, alınan tedbir çalışmaları ile ilgili gerekli talimatı verdi.

 

 

300 personel ve 30 aracın kar yağışına karşı hazır bir şekilde bekletildiğini belirten Başkan Akın; “Meteorolojik veriler doğrultusunda yağması beklenen kar yağışında mağduriyet yaşanmaması amacıyla gereken tüm tedbirleri aldık. Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde aşırı yağış durumunda müdahale amaçlı 24 saat esasına göre çalışacak 300 personelimiz ve araçlarımız göreve hazır. Depolarımızda kum, tuz ve solüsyonumuz da hazır. Olumsuz hava koşullarından halkımızın mağdur olmaması için 7/24 görevdeyiz” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›