Tiyatroya büyük ilgi

Beraberindeki heyetle birlikte “4 Kadın 1 Hikâye” adlı tiyatro gösterisini izleyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, tüm ekibe teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Bu haber 2022-03-09 11:42:28 eklenmiş ve 114 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen “4 Kadın 1 Hikaye” adlı tiyatro gösterisini izledi.

 

 

Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Mahalle Muhtarları ve tiyatro severlerin katıldığı tiyatro gösterisi sonrası BaşkanAkın, Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Zafer Gecegörür ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

“Kenti bilimle ve sanatla buluşturan belediyecilik”

 

 

Tiyatro gösterisi sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerimiz kapsamında Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından ‘4 Kadın 1 Hikâye’ adlı tiyatro gösterisini vatandaşlarımızla yoğun katılımlarıyla birlikte izledik. Belediye olarak kültürel ve sanatsal etkinliklere her zaman büyük önem veriyoruz. Bu anlamda da çeşitli kurs ve etkinliklerle vatandaşlara en güzel hizmetleri sunmak için ‘Kenti bilimle ve sanatla buluşturan belediyecilik’ anlayışımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmenimiz Sayın Zafer Gecegörür ve ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Tüm hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›